TRENER OLIMPIJAKOSA OPLEO PO NOVOM IGRAČU ZVEZDE: Evo kako ga je Kenan "pecnuo"

Autor:

Sport

21.06.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojica izrazili nezadovoljstvo.

TRENER OLIMPIJAKOSA OPLEO PO NOVOM IGRAČU ZVEZDE: Evo kako ga je Kenan "pecnuo"

Foto: Starsport

Trener crveno-belih iz Pireja Jorgos Barcokas nedavno je izrazio zadovoljstvo zbog angažovanja iskusnog beka Ajzee Kenana, koji je stigao u Crvenu zvezdu iz Olimpijakosa.

Ajzea Kenan, koji je ovog leta prešao u Crvenu zvezdu, nije imao najbolje odnose sa trenerom Olimpijakosa, Jorgosom Barcokasom. Naime, Barcokas je izneo nezadovoljstvo Kenanovim oproštajnim rečima, ističući da se iskusni bek žalio zbog minutaže čak i prilikom objave odlaska iz kluba. Ipak, Kenan se sada fokusira na novi izazov u dresu Crvene zvezde, gde će imati priliku da pokaže svoje kvalitete i doprinese uspesima tima.

- Prosto se žalio zbog svoje minutaže, čak i u objavi da odlazi i kako je zahvalan klubu za sve i saigračima. Možemo naći još hiljadu primera šta je košarka i kako se odvija - rekao je trener Olimpijakosa.

Kenan je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na dve sezone, a prema spekulacijama, godišnje će inkasirati oko 1.200.000 evra. Ovaj transfer je izazvao veliko interesovanje navijača, koji s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se iskusni Amerikanac snaći u novom okruženju.

Ovaj transfer je izazvao različite reakcije javnosti, a mnogi su zainteresovani da vide kako će se Kenan snaći u novom timu. Sa jedne strane, postoje očekivanja da će iskusni bek doneti značajan doprinos ekipi Crvene zvezde, dok sa druge strane postoje spekulacije o mogućim izazovima koje bi Kenan mogao da sretne u novom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading