ODUŠEVIO MNOGE GROBARE: Novi igrač Partizana već zna neke reči na srpskom (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo prisustvo donosi nove prilike.

ODUŠEVIO MNOGE GROBARE: Novi igrač Partizana već zna neke reči na srpskom (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Frenk Nilikina

Francuski košarkaš Frenk Nilikina potpisao je dvogodišnji ugovor sa KK Partizanom, što je izazvalo oduševljenje među navijačima ovog kluba. Nilikina se odmah oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je poslao poruku svojim novim navijačima.

- Ćao Grobari, ovde Frenk Nilikina. Jako sam zahvalan na prilici da igram u Beogradskoj areni u jednoj od najlepših atmosfera na svetu. Čoveče, idemo, napred Partizan - rekao je Nilikina, naglašavajući svoju zahvalnost i entuzijazam zbog novog izazova.

 

 

Nilikina je istakao da je već naučio nekoliko srpskih reči, što je gest koji je sigurno oduševio mnoge Grobare. Dolazak ovog talentovanog igrača u redove Partizana predstavlja novi početak kako za njega lično, tako i za klub. Njegovo prisustvo na terenu sigurno će doneti nove dinamike i mogućnosti za ekipu, a njegova spremnost da se prilagodi novom okruženju već sada ukazuje na pozitivan mindset i želju za uspehom.

Ova vest je izazvala veliko interesovanje među navijačima, koji su već počeli da iskazuju podršku Nilikini i da se raduju njegovom dolasku. Mnogi od njih već sada su uvereni da će se Nilikina brzo uklopiti u ekipu i postati važan deo tima. Njegova poruka na društvenim mrežama pokazuje da je već svestan važnosti kluba i njegove uloge u njemu.

Nilikinin dolazak predstavlja i dodatni podsticaj za ostale igrače da pruže svoj maksimum i pokažu svoje veštine na terenu. Ovo može biti sjajna prilika za Partizan da se istakne u domaćem prvenstvu i regionalnim takmičenjima, a Nilikina će svakako biti ključni faktor u ostvarivanju ovih ciljeva.

Potpisivanje ugovora sa Frenkom Nilikinom predstavlja značajan korak za Partizan, ali i za samog igrača. Očekivanja su velika, ali je jasno da su entuzijazam i motivacija prisutni kod svih uključenih. Nilikina je već pokazao da je spreman da se prilagodi novom okruženju i da će dati sve od sebe da doprinese uspesima kluba. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju početak sezone, kako bi videli kako će se ovaj mladi talent uklopiti u tim i doprineti ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading