"DA NISAM KOŠARKAŠ, ČIME BIH SE BAVIO?" Nećete verovati kakve je odgovore davala naša reprezentacija

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

27.06.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma iskreni odgovori.

"DA NISAM KOŠARKAŠ, ČIME BIH SE BAVIO?" Nećete verovati kakve je odgovore davala naša reprezentacija

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je zvanično počela sa pripremama za Olimpijske igre u Parizu 24. juna u 18 časova, kada su održali konferenciju za novinare.

Danas dok su trenirali, pitanje dana im je bilo "Da nisam košarkaš, čime bih se bavio?", a odgovori su bili raznovrsni i veoma zanimljivi.

Prvi igrač koji je dao odgovor na pitanje, bio je kapiten ekipe Bogdan Bogdanović, i rekao je da bi radio u igraonici. Sam odgovor je jako neočekivan od jednog uspešnog sportiste.

Nikola Milutinov je bio sledeći, a on je rekao da bi bio zidar da nije košarkaš. Nakon njega je Vanja Marinković izjavio je da bi bio glumac i da bi voleo da glumi u pozorištu, ali da to nikako ne bude mjuzikl, što i nije toliko loše. 

Filip Petrušev bi bio teniser, a na dalje je još bilo i lekar, profesionalni kuvar, fudbalski golman, moler, motociklista, prosvetar...

Nikola Jokić se sve sveme smejao svojim saigračima na izboru profesije, ali na kraju se izjasnio i on: " Bio bih konjušar, aj sad daj jedno pivo".

 

 

 

Podsetimo, na selektorovom spisku su se našli: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić, a selektor je otkrio da je umesto Lučića pozvan Radanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading