SMEHOTRES MEĐU "ORLOVIMA"! Košarkaši Srbije dobili EPITETE! Evo ko voli da SPAVA? Ko je NAJVEĆI zavodnik, a ko uvek KASNI (VIDEO)

Autor:

Sport

07.07.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo pre izlaska na trening u taboru naših reprezentativaca.

SMEHOTRES MEĐU "ORLOVIMA"! Košarkaši Srbije dobili EPITETE! Evo ko voli da SPAVA? Ko je NAJVEĆI zavodnik, a ko uvek KASNI (VIDEO)

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

U susret Olimpijskim igrama u Parizu, Olimpijski komitet je osmislio sjajnu zanimaciju, pa je svaki "orao" dobio novi epitet.

Ko je najveći zavodnik, muzička zvezda, kralj plesnog podijuma ili možda umetnik? Ovi epiteti su učinili da se Pešićevi izabranici poigraju međusobno, otkrivajući svoje skrivene talente i osobine van terena.

Aleksa Avramović - Višestruko Talentovan

Košarkaš Partizana je iznenađenje za mnoge, jer su ga saigrači i Neša Ilić "pronašli" u više kategorija. Aleksa Avramović se istakao kao najveći zavodnik, ali i kao muzička zvezda, kralj plesnog podijuma i umetnik. Očigledno je da as crno-belih poseduje raznovrsne talente van terena, što ga čini još zanimljivijim kao ličnost.

Nikola Jokić - "Noćna Ptica" reprezentacije

Najbolji igrač Denvera se bunio zbog svog novog nadimka, ali ipak je prihvatio da bude "noćna ptica" reprezentacije. Ovaj nadimak sugeriše da Nikola Jokić procveta i pokazuje svoje najbolje performanse tokom večernjih treninga i utakmica. Zaista, njegova igra često sija najjače u kasnim satima.

Bogdan Bogdanović - Najveći Zavodnik

Bogdan Bogdanović je pocrveneo kada ga je trostruki MVP NBA lige proglasio za najvećeg zavodnika. Ova titula samo dodatno naglašava Bogdanovićev šarm i privlačnost, te njegovu sposobnost da osvoji srca kako navijača, tako i kolega iz tima.

Republika

Foto: Republika.rs

Kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović

Micić - Najveća Spavalica

Micić je dobio titulu najveće spavalice u timu, što može biti iznenađenje za mnoge, s obzirom na njegove visoke sportske sposobnosti. Ipak, ova titula može ukazivati na njegovu opuštenu prirodu van terena, te na potrebu za odmorom kako bi održao visok nivo energije tokom treninga i utakmica.

Milutinov - Stvaralac Dobre Atmosfere

Milutinov je zaslužan za dobru atmosferu u timu, što je ključno za uspeh reprezentacije. Njegova sposobnost da podigne raspoloženje i održi pozitivnu atmosferu može biti od velikog značaja za timsku dinamiku.

Davidovac - Nepopravljivi Kasnica

Davidovac voli da kasni, što može biti zanimljiva osobina za jednog vrhunskog sportistu. Ova karakteristika može ukazivati na opuštenu prirodu i fleksibilnost, ali takođe može biti izazov za timsku organizaciju i planiranje.

Današnji trening Pešićevih "orlova" otkrio je mnoge zanimljive aspekte ličnosti i karaktera reprezentativaca, pokazujući da su oni više od "magične igre pod obručima". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading