GROBARI U TRANSU! Partizan dogovorio BRUTALNO POJAČANJE! Zver pod obručima STIŽE kod Obradovića!

Autor:

Sport

07.07.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli rešili veliki problem.

GROBARI U TRANSU! Partizan dogovorio BRUTALNO POJAČANJE! Zver pod obručima STIŽE kod Obradovića!

Foto: Starsport

Doskorašnji košarkaš Valensije Brendon Dejvis, koji je nedavno okončao saradnju sa španskim klubom, navodno je dogovorio detalje saradnje sa Partizanom, prenosi "Tips'n'slips" profil na društvenim mrežama.

Crno-beli prave rekonstrukciju ekipe u pauzi između dve sezone, doveli su brojna pojačanja kako bi popunili nastale rupe u sastavu. Jedna od alarmantnijih je na poziciji centra, a izbor je, po svemu sudeći, pao na Dejvisa.

Brendon Dejvis, naturalizovani reprezentativac Ugande, prethodne sezone je nastupao za Valensiju. U Evroligi je u proseku beležio 12,1 poena, 3,8 skokova, dve asistencije, 0,8 ukradenih lopti uz indeks korisnosti 12,2.

 

 

Sa 33 godine, Dejvis ima bogato iskustvo igranja u Evropi, nosivši dresove Šalona, Varezea, Monaka, Žalgirisa, Barselone i Olimpije iz Milana. Takođe, igrao je i u NBA ligi za Filadelfiju Seventisikserse i Bruklin Netse.

Pored Brendona Dejvisa, mediji su preneli informaciju da je Partizan dogovorio dvogodišnju saradnju sa Tajrikom Džounsom, nekadašnjim centrom Efesa. Pod ugovorom sa crno-belima je još i Balša Koprivica, što ukazuje na ambiciozne planove kluba u izgradnji nove ekipe.

Srpskog i regionalnog vicešampiona su do sada napustili: Kapiten Kevin Panter (Barselona), Zek Ledej (Olimpija Milano), Alen Smailagić (Žalgiris), Danilo Anđušić (Dubai), Mateuš Ponitka, Džejms Naneli, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, dok je kraj saradnje siguran i sa Ognjenom Jaramazom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading