Maja BerovićU KADRU OD MILION DOLARA! Italijanski festival u BOJAMA SRPSKE TROBOJKE - pevačica zablistala NA SVETSKOJ PREMIJERI

Autor:

Zabava

07.07.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrani film 'Megdan' je odabran da otvori festival, što je velika čast za celu ekipu!

Maja BerovićU KADRU  OD MILION DOLARA! Italijanski festival u BOJAMA SRPSKE TROBOJKE - pevačica zablistala NA SVETSKOJ PREMIJERI

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Muzička zvezda Maja Berović započela je svoju letnju turneju sa velikim entuzijazmom, ali nedavno je privukla pažnju zbog svog angažmana u svetskoj premijeri igranog filma "Megdan: Između vode i vatre" reditelja Alekse Balaševića. Ova premijera će se održati večeras, 7. jula, na Iskija global festu u Napulju.

 

 

Maja Berović je deo glumačke ekipe ovog ostvarenja, što je izazvalo veliko interesovanje kako kod domaće, tako i kod međunarodne publike. Iako je opravdano sprečena da dođe i prisustvuje večerašnjoj premijeri, njen doprinos filmu je bio primećen i pohvaljen.

Posebno je privukla pažnju objava na Instagram profilu Paskala Vićesominija, moćnog italijanskog producenta, u kojem je najavio premijeru filma "Megdan". Vićesomini je istakao jedan od kadrova filma kao "kadru od milion dolara", u kojem se nalazi i Maja Berović, dajući pritom posebnu pohvalu Balaševiću i celokupnoj glumačkoj ekipi.

Paskal Vićesomini je poznat po svojoj značajnoj karijeri i radu sa najistaknutijim ličnostima u italijanskom i svetskom šoubiznisu, uključujući imena poput Andrea Bočelija, Roda Stjuarta i Majkla Džeksona. Njegovo učešće i podrška filmu "Megdan" dodatno su pojačali očekivanja i interesovanje za ovaj debitantski filmski projekat.

Igrani film 'Megdan' je odabran da otvori festival, što je velika čast za celu ekipu. Na svetskoj premijeri će prisustvovati bugarski reditelj Todor Čapkanov, kao i glumci Viktor Savić, Aleksandar Radojičić i Aleksandar Gavranić, uz producenta i scenaristu Aleksu Balaševića i ostatak filmske ekipe.

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Berović

Očekivanja su velika kako među stvaraocima filma tako i kod publike koja nestrpljivo čeka da vidi ovaj filmski spektakl. Maja Berović i ostali članovi ekipe već su privukli veliku pažnju, a premijera na Iskija global festu obećava da će biti spektakularan početak festivala sa ovim ambicioznim i emotivnim ostvarenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading