ODJEKNULA JE "BOMBA"! PARTIZAN DOVEO STRAŠNO POJAČANJE: Stiže centar za VELIKA dela!

Autor:

Sport

08.07.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zver" pod košem stiže kod Žoca!

ODJEKNULA JE "BOMBA"! PARTIZAN DOVEO STRAŠNO POJAČANJE: Stiže centar za VELIKA dela!

Foto: Euroleague.net

Doskorašnji centar Valensije, Brendon Dejvis, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom, prenosi "Telesport"! Dejvis je nedavno postao slobodan igrač, a crno-beli nisu gubili vreme i odmah su stupili u kontakt sa sjajnom peticom, te brzo realizovali posao.

Brendon Dejvis je bio deo najbolje petorke Evrolige 2019. godine, a 2021. godine se našao i u drugoj petorci ovog elitnog takmičenja. Njegovo iskustvo i kvalitet su neprocenjivi dodatak svakom timu, a dolazak u Partizan doneće značajnu promenu u igri tima.

Amerikanac koji ima i pasoš Ugande, rođen je 25. jula 1991, visok 208 santimetara, igra na poziciji krilnog centra, iza sebe ima izuzetno bogatu karijeru. Počeo je od NBA, iz Filadelfije i Bruklina, da bi ga put zatim doveo u Evropu i išao kroz Šalon, Vareze, Monako, Žalgiris, Barselonu, gde je igrao košarku karijere, pa Milano i sve do Valensije.

Odatle će se otisnuti u Beograd gde će, nošen sjajnim grobarima, pokušati da ispiše još jednu uspešnu stranicu u svojoj karijeri...

Podsetimo, Partizan je već doveo nekoliko pojačanja za narednu sezonu, uključujući Vanju Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikinu. Pored njih, klub je dogovorio dolazak još nekolicinu igrača - Sterling Braun, Arijan Lakić, Mario Nakić, Ajzea Majk, Tajrik Džons i Isak Bonga, ali se čeka ozvaničenje crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading