OBRADOVIĆ DONEO VEOMA BITNU ODLUKU: Ovo su nove promene u Partizanu!

Autor:

Sport

20.09.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan igrač je dobio veoma bitnu ulogu.

OBRADOVIĆ DONEO VEOMA BITNU ODLUKU: Ovo su nove promene u Partizanu!

Foto: Starsport

Nakon odlaska Kevina Pantera iz Partizana, kao i većine tima, izabran je novi kapiten crno-belih - Vanja Marinković. Ovaj mladi košarkaš preuzima odgovornost na sebe, a njegov zamenik biće Brendon Dejvis. U situacijama kada Marinković nije prisutan, traku će nositi iskusni Amerikanac.

Brendon Dejvis je istakao da je velika čast biti zamenik kapitena Partizana i da se trudi da sledi primer Vanje Marinkovića. On ističe da je njegova uloga da održava fokus i spremnost tima kada je kapiten odsutan, te da je to za njega privilegija, ali i obaveza koju rado preuzima.

Foto: Starsport

Brendon Dejvis

- Samo kada Vanja nije tu, ja obavljam njegove dužnosti, a to je da se potrudim da momci ostanu fokusirani i spremni da počnu utakmicu. Naravno da je velika čast. Ali, zapravo, ja tu radim samo ono što bi i Vanja radio. Nije to ništa previše zahtevno. Samo pokušavam da sledim Vanjin primer - rekao je Dejvis za Meridian sport nakon utakmice protiv Efesa.

Nakon turbulentnih promena u timu, očekuje se uzbudljiva sezona za Partizan. Sa novim kapitenom i zamenikom kapitena, tim ima priliku da se izbori sa izazovima i pokaže svoju snagu na terenu. Ovo je prilika za mlade igrače poput Vanje Marinkovića da pokažu svoje vođstvo i sposobnosti, dok će iskusni Brendon Dejvis biti ključni faktor stabilnosti i podrške timu u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading