NEK SE SPREME EVROLIGAŠKI OBRUČI: Tajrik Džons je opasno "zagrejan" za novu sezonu Partizana

Autor:

Sport

22.09.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševljen je onim što je video

NEK SE SPREME EVROLIGAŠKI OBRUČI: Tajrik Džons je opasno "zagrejan" za novu sezonu Partizana

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Panatinaikos 75:64 za kraj turnira "Pavlos Janakopulos" pred prepunim tribinama na otvorenom nebu.

Pored mnogo bolje igre od šampiona Evrope, grobari mogu biti prezadovoljni i zalaganjem svojih igrača, te želji da se dokažu Željku Obradoviću. 

Jedan od prvotimaca koji je konstantno igrao na visokom niovu od početka priprema jeste Tajrik Džons. Ako je sudeći po onom što smo do sad videli, evroligaškim obručima se ne piše dobro. Partizan ima izuzetno jaku centarsku liniju i to je ono što će biti njihova snaga ove sezone. Uz dobru povezanost sa navijačima, Džons vrlo verovatno može postati novi Matijas Lesor.

Posle meča, Amerikanac je izneo utiske o odigranom turniru.

- Bila je dobra, sjajna atmosfera, počeo je Džons za "Meridian sport", pa nastavio:

- Publika je bila sjajna. Ne samo na našoj, već i na prethodnoj utakmici. Mislim da su svi to cenili. Verujem da niko ovde ranije nije doživeo ništo slično. Stvarno istorijski trenutak.

Potom se osvrnuo i na individualni učinak.

- Nikad nisi potpuno zadovoljan, ali iz svake utakmice možeš mnogo da naučiš. Uvak ima i dobrog i lošeg. Pogledaš snimak i vidiš gde možeš da budeš bolji. Vidiš gde si pogrešio. I kako da iskoristiš te greške - dodao je centar.

Poleteće crno-bela javnost posle pobede nad šampionom Evrope, ali Džons je dovoljno iskusan da zna da ništa ne dolazi preko noći.

- Očekujem stalni rast sa ovom grupom momaka. Da se razvijamo kao tim i stalno napredujemo. Ako se borimo svake večeri, imaćemo šansu da ostvarimo i mnogo pobeda, poručio je Tajrik Džons.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading