URNEBESAN POTEZ PARTIZANOVOG NOVAJLIJE: Umesto da besni zbog sudije, popričao sa navijačem (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrasta u ljubimca grobara

URNEBESAN POTEZ PARTIZANOVOG NOVAJLIJE: Umesto da besni zbog sudije, popričao sa navijačem (VIDEO)

Foto: X/urbodo/printscreen

Tajrik Džons se pozdravlja sa navijačem

Partizan trenutno privodi kraju meč protiv Panatinaikosa u Atini za kraj turnira "Pavlos Janakopulos" i veoma je blizu pobede, a pored mnogo bolje igre od šampiona Evrope, grobari mogu biti prezadovoljni i zalaganjem svojih igrača, te želji da se dokažu Željku Obradoviću. 

Jedan od igrača koji je konstantno igrao veoma dobro od početka priprema jeste Tajrik Džons, a Amerikanac i večeras pruža solidnu partiju. Ipak, on je ovaj meč obeležio na drugi način.

Centar Partizana našao se u glavnoj ulozi jedne neobične situacije kada je sudija dosudio faul nakon što je on odigrao odličnu odbranu i izbacio loptu rivalu. Iziritiran odlukom sudije, Džons se okrenuo ka tribinama, gde ga je jedan navijač Panatinaikosa podsetio da je zaista napravio faul. Ali, umesto konflikta, Džons i navijač su se uz osmeh rukovali, demonstrirajući fer-plej duh koji bi trebalo da karakteriše sport.

Nakon što su oba tima doživela poraz juče (od Anadolu Efesa, odnosno Makabija), bilo je za očekivati da ćemo gledati izuzetan meč gde će se obe ekipe truditi da upišu pobedu.

Ipak, Partizan je prikazao malo večeras, a PAO još manje. Crno-beli su odmah na startu napravili seriju 6-0, a domaćin je do prvih poena došao tek posle više od četiri minuta igre. Užasno su se mučili "zeleni" da dođu do poena iz igre. Bacali su nekontrolisane pasove, ispaljivali nerazumljive "cigle", jednostavno nisu izgledali kao tim na terenu. Nisu ni crno-beli blistali, ali su ipak odigrali za sada daleko bolje od Panate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading