ŽELJKO OBRADOVIĆ DOBIO OGROMNE OVACIJE U ATINI: Trener Partizana dočekan kao Bog (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak na mesto uspeha

ŽELJKO OBRADOVIĆ DOBIO OGROMNE OVACIJE U ATINI: Trener Partizana dočekan kao Bog (VIDEO)

Foto: X/basketnews/printscreen

Košarkaši Partizana trenutno igraju pripremni meč protiv domaćina turnira "Pavlos Janakopulos" - Panatinaikosa. Nakon uzbudljivog meča sa istanbulskim Efesom, gde su poraženi rezultatom 81:80, crno-beli žele da se vrate na pobednički put.

I pored činjenice da je jučerašnjom utakmicom između Cibone i Zadra (69:87) startovala nova sezona u okviru AdmiralBet ABA lige, košarkaši regionalnog vicešampiona i dalje se nalaze u pripremnom periodu, a poslednji kontrolni meč igraju upravo.

I to ne bilo kakav, pošto se Željko Obradović vraća na mesto gde ga gledaju kao Boga, sa ekipom gde takođe ima isti status i igraće u fudbalskoj atmosferi pred 35000 ljudi.

Stadion Kalimarmaro je bio pun kao čep još mnogo pre nego što su akteri izašli na teren. Ovacije mnogobrojne publike su išle mnogima, ali je posebne dobio trener Partizana. Ne moramo da napominjemo šta je i ko je Željko Obradović u Atini, sa pet titula evropskog šampiona je zauvek zadužio Panatinaikos, pa su ga i navijači dočekali kako dolikuje.

On im je uzvratio skromnim dizanjem ruke, jer su večeras, ipak, rivali.

Podsetimo, meč između Partizana i Panatinaikosa počeo je u 21 čas. Svi ljubitelji košarke su se odavno radovali spektaklu u Atini gde se već sada igra fenomenalna košarka, pošto su crno-beli ušli mnogo bolje u meč od domaćina i vode kroz celu prvu četvrtinu. Videćemo mogu li da prirede i iznenađenje protiv šampiona Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading