MARIJA MIKIĆ JEDVA ČEKALA KONCERT TEE TAIROVIĆ! Progovorila i o internet prevari, evo o čemu se zapravo radi (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tea Tairović večeras će u beogradskoj Areni održati svoj prvi koncert, a sutra 22. septembra drugi koncert.

MARIJA MIKIĆ JEDVA ČEKALA KONCERT TEE TAIROVIĆ! Progovorila i o internet prevari, evo o čemu se zapravo radi (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Plavšić

Pevačica Marija Mikić pojavila se večeras u areni na koncertu Tee Tairović, pa je pred početak spektakla rekla koliko je čekala ovaj dan.

- Mnogo mi je drago zbog Tee. Stvarno sam čekala jedva da dođem, verujem da je ovo stvareno spektakl kakav ona zaslužuje - rekla je ona, pa je progovorila o internet prevari o kojoj se dugo pričalo, a u kojoj je glavni akter:

Foto: ST/Tamara Plavšić

Marija Mikić

 

- Nisam nikoga prevarila, znate me dobro svi. Mislim, ne bavim se takvim stvarima i stvarno ne mogu da verujem da neko o meni priča takve stvari. To je sve što mogu da kažem, pritom svi znaju da bih pre poklonila nekome nešto, neko uzela. 

Pevačica Tea Tairović večeras će u beogradskoj Areni održati svoj prvi koncert, a sutra 22. septembra drugi koncert. Pored porodice i prijatelja došle su i brojne kolege da je podrže, a među njima je bio i Nući.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Nući na kontertu Tee Tairović

 

On je pored podrške koju je uputio Tei, progovorio i o tome da li bi snimio duet sa Jelenom Karleušom ili Cecom Ražnatović uskoro.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Majka Tee Tairović

 

Podsećamo, kako se sitno broji do početka koncerta Tee Tairović, majka pevačice Božica Malević, preuzbuđena je zbog koncerta, pa je otkrila za Republiku da je sve vreme na ivici suza.

- Imam malu tremu, mada smo na Tašu već to sve pregrmeli. Ovo je samo jedna stepenica plus u njenoj karijeri i mnogo sam srećna. Ona je izjavila da nema tremu, to znam, ali dobro. Tako i treba. Rekla sam joj ja odavno da treba da bude opuštena. Svi su tu, cela rodbina i naravno svi ljudi koji je vole. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading