PARTIZAN POBEDIO PRVAKA EVROPE, A ŽOC NEZADOVOLJAN: Mnogo loših stvari je bilo...

Autor:

Sport

21.09.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora mnogo bolje da bi Željko bio srećan

PARTIZAN POBEDIO PRVAKA EVROPE, A ŽOC NEZADOVOLJAN: Mnogo loših stvari je bilo...

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Panatinaikos za kraj turnira "Pavlos Janakopulos" pred prepunim tribinama na otvorenom nebu.

Nakon što su oba tima doživela poraz juče (od Anadolu Efesa, odnosno Makabija), bilo je za očekivati da ćemo gledati izuzetan meč gde će se obe ekipe truditi da upišu pobedu.

Ipak, Partizan je prikazao malo, a PAO još manje. Crno-beli su odmah na startu napravili seriju 6-0, a domaćin je do prvih poena došao tek posle više od četiri minuta igre. Užasno su se mučili "zeleni" da dođu do poena iz igre. Bacali su nekontrolisane pasove, ispaljivali nerazumljive "cigle", jednostavno nisu izgledali kao tim na terenu. Nisu ni crno-beli blistali, ali su ipak odigrali daleko bolje od Panate.

Ipak, to je nedovoljno dobro da Željko Obradović bude zadovoljan.

- Novi tim, ok... Bilo je mnogo loših stvari večeras, ali počinjemo već naredne nedelje našu ligu i potrebno je da se spremimo za novi evroligaški meč gde verujem da će biti mnogo kvaliteta - rekao je Žoc.

Osvrnuo se i na svoju vezu sa PAO i Janakopulosima u čiju čast se i održava ovaj turnir.

- Čestitam Janakopulosu i svima iz Panate. Specijalna i istorijska noć, bilo je neverovatno gledati toliko navijača Panatinaikosa. Znate moja osećanja prema porodici Janakopulos, to je bilo 13 najlepših godina života. Imam osećaj kao da nikada nisam odlazio odavde, kao da nisam gost - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading