TEODOSIĆ KONAČNO PROGOVORIO! ZNAM DA NEĆU BITI ZAMENJEN AKO POGREŠIM: Pred derbi tri dana ne spavam

Autor:

Sport

22.09.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moramo da otvorimo Evroligu na pravi način"

TEODOSIĆ KONAČNO PROGOVORIO! ZNAM DA NEĆU BITI ZAMENJEN AKO POGREŠIM: Pred derbi tri dana ne spavam

Foto: Instagram/crvenazvezdakk

Crvena zvezda danas u 17 časova igra prvi zvanični meč u novoj sezoni protiv Dubaija u 1. kolu AdmiralBet ABA lige.

Crveno-beli su pripremni turnir odigrali u u Moskvi, ali tamo nije bilo Rokasa Gedraitisa, Džoela Bolomboja, Nemanje Nedovića i - Miloša Teodosića. Njega izdvajamo jer se potpuno isključio od predsezonskih aktivnosti, toliko da ga maltene nismo ni videli. Nije igrao nijedan meč koji je publika mogla da gleda uživo ili kraj malih ekrana, a po običaju, nije bio ni preterano raspoložen za medijske aktivnosti koje se vrše pre svake sezone.

Međutim, konačno ćemo imati priliku da ga gledamo ovog popodneva u Dubaiju. I, iako je Nemanja Nedović u podkastu "kod Luke i Kuzme" rekao da Tea nikako ne mogu dovesti da priča, Edin Avdić je uspeo nezamislivo i snimio intervju sa prekaljenim asom koji će premijerno izaći u četvrtak!

Ni sami pratioci ne mogu da veruju, pa u komentarima pišu da je ovo ravno osmom svetskom čudu, a u videu su otkriveni neki detalji razgovora Tea i čuvenog komentatora.

- Iskreno, ja za sebe nisam smatrao da sam preterano veliki talenat. Mislim bio sam svestan da sam talentovan i znam da igram, ali u mojoj generaciji je bilo boljih i talentovanijih igrača od mene - rekao je Teo.

Dao je i jednu vrlo interesantnu izjavu.
- Opet se vraćamo, neću biti zamenjen, i ako pogrešim. Naravno, ako napravim to tri puta, ja bih sam sebe zamenio.

Osvrnuo se i na večiti derbi.

- Naravno da utiče, ne možeš da spavaš. Kao i kada je derbi Crvena zvezda – Partizan, tri-četiri dana pred utakmicu ne možeš da spavaš. Nebitno ko je domaćin, to uopšte nije bitno.

Pričao je i o očekivanjima u predstojećoj sezoni.
- Imamo dobru ekipu i dobre igrače, na nama je da napravimo hemiju, da se uklopimo i otvorimo Evroligu na pravi način, da je otvorimo dobro i to će navijači prepoznati - izjavio je prekaljeni as.

U utorak u 20 časova, kada izlazi ceo intervju, saznaćemo i kako je nastala specifična tradicija prilikom izvođenja slobodnih bacanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading