KABOKLOBO IZVINJENJE PARTIZANU I GROBARIMA: Brazilac otkrio kako je pukla ljubav sa crno-bleima

Autor:

Sport

24.09.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac otvorio dušu u novom klubu.

KABOKLOBO IZVINJENJE PARTIZANU I GROBARIMA: Brazilac otkrio kako je pukla ljubav sa crno-bleima

Foto: twitter kk partizan

Košarkaši Partizana započeće sutra protiv Borca iz Čačka novu sezonu, kako u AdmiralBet ABA ligi, tako i generalno. Željko Obradović ima potpuno novi tim jer je od prošle sezone ostao samo Balša Koprivica. Jedan od onih koji je otišao iz Humske, i to ne tiho, je Bruno Kaboklo.

Brazilac je slovio za jednog od aduta pod košem, ali je ljubav pukla iznenada i to pošto je Bruno, navodno bez dozvole kluba, otišao u Ameriku. Nekoliko meseci kasnije on je potpisao za Hapoel iz Tel Aviva, a onda je za izraelske medije otvorio dušu i objasnio kako je i zašto otišao iz PArtizana.

- Potpisao sam ugovor sa Partizanom na godinu dana i završili smo naše učešće u različitim takmičenjima. Odjednom se pojavilo takmičenje za koji nismo znali (Košarkaška liga Srbije). U Srbiji timovi koji igraju u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi ponekad odmah igraju finale. To je bilo pomalo čudno u poslednje četiri godine. U Partizanu su rekli da treba da čekamo jer možda će se održati taj finalni turnir, jer to nije bio slučaj u protekle četiri godine. Kada su rekli da ćemo učestvovati, igrao sam polufinale i pobedili smo - počeo je prilu Kaboklo pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Svi otišli, pa i Kaboklo: Obradović sa bivšim saradnicima

- Razgovarao sam sa svojim agentom, i u jednom trenutku mi je rekao da je u kontaktu sa klubom i da imam odobrenje od Partizana da otputujem u SAD. Mislio sam da klub zna za to i da je sve u redu. Imao sam "zeleno svetlo". Otišao sam u SAD, a onda me je generalni menadžer zvao i rekao da ne mogu da idem, ali tada sam već bio tamo i nisam mogao da se vratim. Došlo je do nesporazuma. Sa moje strane sve je delovalo u redu i jednostavno nisam mogao da se vratim. Razgovori između kluba i mog agenta su se nastavili, ali na kraju nisam igrao.

Kako je naveo, on je imao drugačije planove i nameravao je i da i dalje bude u Partizanu.


- Iskreno, nisam želeo da se ovako završi. Mislio sam da imam odobrenje. Da je bilo do mene, ostao bih i završio zadatke sa ekipom, ali stvari se dešavaju u životu i nemamo kontrolu nad njima. Bilo to moja greška ili ne, dogodilo se i mogu samo da objasnim svoju stranu priče. Želim da iskoristim ovu priliku i izvinim se javno, pa se izvinjavam Partizanu i navijačima. Obožavao sam vreme provedeno tamo, predivni ljudi, predivna zemlja, bilo mi je prelepo i zaista mi je žao zbog načina na koji se sve završilo - zaključio je Kaboklo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading