EKSKLUZIVNO! Musa prvi put o porodičnoj tragediji! (VIDEO)

Autor: Republika/L. G.

Sport

26.09.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Reala otvorio dušu

EKSKLUZIVNO! Musa prvi put o porodičnoj tragediji! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Bosanska košarkaška zvezda i prvotimac Real Madrida Džanan Musa u ekskluzivnom razgovoru za "El Chiringuito TV" otkrio je do sada neispričane detalje iz privatnog života.

Musa, uprkos tome što je rođen 1999. godine, za sebe kaže da je "dete rata", zbog strašnog iskustva kroz koje je njegova porodica preživela u istom.

- Nisam ni bio rođen, a moj otac je bio u ratu. On mi je pričao o svemu tome i bilo je jako teško. Nikada nije znao gde mu je porodica, gde mu je majka, da li je živa ili leži negde mrtva - rekao je Musa, pa dodao:

 

 

- Moj brat ima 34 godine, tako da je i on iskusio rat, iako je bio jako mali. To je bukvalno bio pravi horor.

On se prisetio i teške povrede koju je zaradio noseći dres Breogana 2022. godine kada je doživeo rupturu dušnika u duelu protiv Manrese. On se tada na svoje lično insistiranje prijavio u bolnicu, a da to nije uradio, pitanje je da li bi preživeo.

Za kraj je dodao da su njegovi roditelji iskusili najveću moguću tragediju.

- Jako sam se bojao za sebe i zdravlje svoje majke, jer smo doživeli nešto strašno, a to je gubitak života moje dve sestre, a to je nešto o čemu prvi put govorim - završio je košarkaš.

Musina priča otkriva sve užase rata i vraća bolna sećanja, a samim tim ističe i njegovu snagu da o svemu ovome progovori. To je svakako nešto što ga je oblikovalo kao čoveka i sportistu i pomoglo mu da dođe do vrha evropske košarke.

Džanan Musa je jedan od ključnih igrača Real Madrida u sezonama za nama, a njegov najveći uspeh sa madridskim velikanom je osvajanje Evrolige 2023. godine, a tada je i izabran u idealnu petorku najjačeg evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading