DONČIĆ I JOKIĆ SVAĐAJU NBA LEGENDE: Veliki rat u najjčoj ligi na svetu zbog dvojice BALKANACA!

Autor:

Sport

26.09.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA zvezde zaratile zbog Jokića i Dončića.

DONČIĆ I JOKIĆ SVAĐAJU NBA LEGENDE: Veliki rat u najjčoj ligi na svetu zbog dvojice BALKANACA!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić, srpski centar koji je tri puta bio MVP, i dalje privlači pažnju javnosti svojim izuzetnim igračkim sposobnostima. Njegova dominacija na terenu ga je učinila nezaobilaznom figurom u NBA ligi, a mnogi smatraju da je zaslužio i četvrtu titulu najboljeg košarkaša na svetu.

Kevin Garnet, bivši košarkaš i NBA šampion, nije štedeo reči hvale za Jokića, ističući njegovu izuzetnu prisutnost na terenu i liderske kvalitete. Garnet je čak istakao da Jokić nije možda sjajan atleta, ali da je njegova prisutnost neosporna, te da lako postiže poene, što ga čini zaista posebnim igračem.

- On je bio favorit za MVP trofej poslednje tri godine. Ako pričamo o tome ko je glavno lice lige Lukino ime odmah iskoči. Jednostavno osećam da je on to sada - rekao je Pirs, a Garnet se ubacio i morao je ipak da stane na stranu Nikole Jokića.

- Jokić je superstar. Mislim da ljudi gledaju Džokera i da iako on nije sjajan atleta jako je prisutan. On je veliki lider i jako lako postiže poene - rekao je veliki Kevin Garnet, kome ovo nije bio prvi put da hvali i brani centra iz Sombora.

Ovaj podkast je dodatno naglasio značaj i uticaj Nikole Jokića i Luke Dončića u NBA ligi, te je potvrdio njihovu status kao dva od najvećih igrača današnjice. Njihova igra i prisustvo na terenu nastavljaju da inspirišu i oduševljavaju kako navijače, tako i košarkaške stručnjake širom sveta.

Foto: Tanjug/AP

Svađaju NBA zvezde: Nikola Jokić i Luka Dončić

Na istom mestu sa istim sagovornikom je pre nekog vremena detaljno objasnio zašto misli da je baš Nikola Jokić najbolji centar i najbolji košarkaš u NBA ligi. 

- Ovo je Džokerova liga i pod time mislim da svi koji su četvorke ili petice izgledaju, deluju ili oponašaju Jokića kao u ogledalu. Visoki post, dodavanja, gledam kako se cela liga menja. Rotacije u napadu, to kako se on postavlja i kako igraju oko njega... Džoel Embid? Jeste li videli njega? Karl Entoni Tauns, Donatas Sabonis, Alperen Šengun. Toliko utiče na ligu… Svi žele da igraju brzu košarku, a Denver sa njim ima pozicioni napad i kretnju oko njega - naglasio je on tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading