OVAJ FUDBALER JE JOKIĆEV VELIKI FAN! Zatražio je fotografiju sa košarkašem, a onda su zapalili - Evo ko je u pitanju!(FOTO)

Autor:

Sport

04.10.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glamurozni duo.

OVAJ FUDBALER JE JOKIĆEV VELIKI FAN! Zatražio je fotografiju sa košarkašem, a onda su zapalili - Evo ko je u pitanju!(FOTO)

Foto: KSS

NBA zvezda Nikola Jokić trenutno se nalazi u Abu Dabiju, gde zajedno sa ekipom Denver Nagetsa vredno radi na pripremama za početak nove NBA sezone. Ovo je posebno važno za Jokića i njegov tim, s obzirom na to da su Ujedinjeni Arapski Emirati u partnerstvu sa NBA ligom organizovali glamurozni projekat koji će trajati nekoliko dana, a u okviru kojeg će košarkaši Denvera i Bostona odigrati dve utakmice u Abu Dabiju.

Nikola Jokić se vratio u halu u kojoj je nedavno igrao sa reprezentacijom Srbije protiv Amerikanaca i Australijanaca, u okviru priprema za Olimpijske igre. Ovoga puta, međutim, Jokić nije bio u društvu košarkaša, već je u tom trenutku bio u društvu legendarnog francuskog fudbalera Tjerija Anrija. Anri nije krio oduševljenje što vidi trenutno najboljeg igrača na svetu, pa je sa Jokićem srdačno razmenio pozdrav, a potom su zajedno napravili i nekoliko fotografija.

Ovaj glamurozni projekat, koji je realizovan u partnerstvu sa NBA ligom, privukao je pažnju ljubitelja košarke širom sveta. Košarkaši Denver Nagetsa i Boston Seltiksa odigraće prvu od dve utakmice u Abu Dabiju, što će biti prilika da se ljubitelji košarke uživo uvere u talenat i umeće ovih vrhunskih sportista.

Nikola Jokić i njegovi saigrači, kao i ostali učesnici ovog događaja, svakako će imati priliku da uživaju u gostoprimstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata i da se pripreme za izazove koji ih očekuju u predstojećoj NBA sezoni. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju početak nove sezone i nadaju se uspehu svojih omiljenih timova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading