PERO ANTIĆ RAZBESNEO "GROBARE": Bivši igrač Zvezde najavio BRUTALAN potez!

Autor:

Sport

05.10.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bila senzacija.

PERO ANTIĆ RAZBESNEO "GROBARE": Bivši igrač Zvezde najavio BRUTALAN potez!

Foto: Starsport

Pero Antić

Prošlo je već sedam godina od kako je Bogdan Bogdanović započeo svoju NBA avanturu, preselivši se iz Evrope u Sjedinjene Američke Države. Nakon sjajnih nastupa za Partizan i Fenerbahče, srpski bek je prvo zaigrao za Sakramento, a zatim prešao u Atlantu, gde će nositi dres i u nadolazećoj sezoni. S obzirom na trogodišnji ugovor sa Hoksima, izgleda da ćemo još neko vreme morati da pratimo Bogdanovića u NBA ligi, dok je povratak u evropsku košarku trenutno manje verovatan.

Foto: Printscreen/RTS

Bogdan Bogdanović

Iako je izrazio želju da karijeru završi u Partizanu, klubu u kom je ponikao, njegov nekadašnji saigrač iz Fenerbahčea, Pero Antić, ima drugačije viđenje. Makedonski centar izrazio je želju da vidi Bogdanovića u crveno-belom dresu Crvene zvezde, što bi svakako bila senzacija za domaću košarku.

Pre dva dana smo se dopisivali. Konstantno smo u kontaktu, zezamo se, bili smo cimeri. Dovešću ga u Crvenu zvezdu kad-tad. Rekao je da će karijeru završiti u Partizanu, ali ja mislim da će u Crvenoj zvezdi - rekao je Antić.

Pero Antić, nekadašnji centar i sada predsednik Košarkaškog saveza Makedonije, aktivno prati dešavanja u košarkaškom svetu. Nedavno je prisustvovao duelu između Igokee i Budućnosti u Laktašima, gde je pohvalio igre Crvene zvezde i istakao da je za njega ta ekipa trenutno najbolja.

- Odlično izgledaju. Za mene je Crvena zvezda najbolja. Igokea i Crvena zvezda. Za druge nemoj da me pitaš (smeh)... Iskustvo, mnogo domaćih igrača koji se znaju i na čelu sa Milošem Teodosićem, Nedom, Šegijem, Dedom… Biće sve bolje i bolje, poznaju se, dugo su igrali zajedno. Dobra ekipa - jasan je Antić.

Sa Bogdanovićem je Antić igrao zajedno u Fenerbahčeu, pod vođstvom legendarne trenerske figure, Željka Obradovića.

- Željko je legenda, uvek ima viziju. Želim im sve najbolje, zna se za koji tim navijam. Ima dobar plan sigurno. Dobra Crvena zvezda bez dobrog Partizana i obrnuto ne ide - ističe Pero Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading