KEBA KRIJE GODINE KO ZMIJA NOGE! Decenijama je pričao da je rođen 1960, a jedan DETALJ ga je odao!

Autor:

Zabava

05.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina je potpuno drugačija!

KEBA KRIJE GODINE KO ZMIJA NOGE! Decenijama je pričao da je rođen 1960, a jedan DETALJ ga je odao!

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

Folker Dragan Kojić Keba povukao se iz muzičke industrije i otišao u penziju pre dve godine. Iako je publika mislila da je Keba rođen 1960. godine, zapravo je rođen četiri godine ranije, 1956, a penzionisao se godinu dana nakon što je napunio 65 godina, ispunivši sve uslove za mirovinu.

Tokom svoje dugogodišnje karijere, Keba je osnovao firmu pod nazivom "Keboni", preko koje je državi plaćao porez, pa se veruje da mu je to pomoglo u sticanju penzije. Iako nije želeo da potvrdi zvanične podatke, mediji su prenosili da prima penziju u dva dela, koja ukupno iznosi oko 46.000 dinara. Na ovu temu je Keba ostao suzdržan, ističući da je sve transparentno i da ne vidi potrebu da o tome govori javno.

Republika

Foto: youtube.com/Tv Grand

Keba dugi niz godina skrivao datum rođenja

- Stvarno nemam vremena za nekakve bezvezne teme. Sve je transparentno i lako proverljivo. Samo nikada o tome ne pričam, niti osećam potrebu za tim - rekao je tada Keba, preneo je Kurir.

Zanimljivo je da su detalji o njegovom stvarnom datumu rođenja postali javno poznati zahvaljujući upravo njegovoj firmi. U dokumentima Agencije privrednih registra, njegov matični broj ukazuje da je rođen 7. oktobra 1956. godine, što je u suprotnosti sa informacijama koje su ranije bile prisutne u javnosti.

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba otišao u penziju

Ovaj podatak je izazvao veliko interesovanje javnosti, posebno s obzirom na to da je Keba poznat po tome što vodi računa o svom izgledu i koristi različite metode podmlađivanja. S obzirom na to, nije iznenađujuće što se teško miri sa starenjem, pa je duži niz godina skrivao pravi datum rođenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading