PARTIZAN ČUO DOBRE VESTI: Ubojiti košarkaš ne može da igra protiv starih poznanika,

Autor:

Sport

08.10.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel Reala i crno-belih u Evroligi na programu je u četvrtak.

PARTIZAN ČUO DOBRE VESTI: Ubojiti košarkaš ne može da igra protiv starih poznanika,

Foto: KK Partizan

U drugom kolu Evrolige, košarkaši Real Madrida će se susresti sa ekipom Partizana, a vest koja će obradovati navijače crno-belih jeste da Fakundo Kampaco neće biti deo sastava Reala zbog suspenzije koju je dobio nakon sukoba sa arbitrima u prvom kolu. Prema informacijama Donatasa Urbonasa, poznatog evropskog insajdera, Kampaco je kažnjen novčano i suspendovan na jednu utakmicu, što će značajno olakšati posao Partizanu.

Fakundo Kampaco je zaradio suspenziju nakon sukoba sa arbitrima tokom meča u Minhenu u prvom kolu Evrolige. Ova kontroverza je rezultirala novčanom kaznom od 5.000 evra i suspenzijom na jednu utakmicu, što će uticati na sastav Reala u meču protiv Partizana.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Fakundo Kampaco


Ova situacija će definitivno uticati na dinamiku utakmice i taktiku koju će Real Madrid primeniti, a crno-beli će pokušati da iskoriste odsustvo iskusnog argentinskog igrača kako bi ostvarili povoljan rezultat.

Odsustvo Kampaca će svakako biti olakšanje za ekipu Partizana, koja će pokušati da iskoristi situaciju i ostvari važnu pobedu protiv jednog od najvećih evropskih košarkaških klubova. Sa novonastalom situacijom, očekuje se da će trener Partizana iskoristiti taktičke manevar kako bi iskoristio ranjivost Reala i ostvario povoljan rezultat.

Ovaj meč definitivno izaziva dodatnu pažnju javnosti, posebno nakon suspenzije Kampaca, a ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ishod ove evroligaške borbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading