NEDOVIĆ MOŽE DOĆI GLAVE PARTIZANU: Sve oči biće uprte u njega, a evo i zašto

Autor:

Sport

09.10.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju sutra Realu u drugom kolu Evrolige.

NEDOVIĆ MOŽE DOĆI GLAVE PARTIZANU: Sve oči biće uprte u njega, a evo i zašto

Foto: Starsport

Partizan se spremaju za veliki meč u 2. kolu Evrolige protiv ekipe Reala u Madridu. Sudije ovog košarlaškog meča će biti veoma poznata imena koja će pratiti dešavanja na terenu.

Glavni sudija ovog meča biće iskusni Emina Mogulkoču iz Turske, koji je sudio timovima koje je vodio trener Željko Obradović dok je radio u Fenerbahčeu. Mogulkoču iza sebe ima skoro 100 sudjenja u karijeri, što ga čini veoma iskusnim u ovom poslu.

Drugi sudija biće Milan Nedović, mladi, ali već vrlo iskusan arbitar iz AdmiralBet ABA lige.  Upravo ovo prezime sigurno izaziva jezu među navijačima Partizana, ali ne zbog Slovenca kojeg poznaju iz  regionalnog takmičenja, već zbog njegovog prezimenjaka Nemanje Nedovića, prvotimca Crvene zvezde. Grobarima je još u bolnom sećanju trojka kojom je bek crveno-belih rešio prvi istorijski večiti derbi u Evroligi pogodivši trojku za trijumf.

Republika

Foto: Starsport

Milan Nedović (desno) poznat navijačima Partizana

Kao trećeg sudiju postavljena je Tomaš Travicki, poznati Poljak, koji je nedavno sudio u derbiju Trojmijasta. Sva trojica sudija već imaju iskustva u sudjenju utakmica oba tima, što će dodatno doprineti kvalitetu sudjenja na ovom velikom meču.


Očekuje se da će ovaj meč biti veoma uzbudljiv, a uloga sudija će biti od presudnog značaja za tok i ishod utakmice. Navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju ovaj meč i nadaju se uspehu njihovog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading