BIVŠI SELEKTOR PROGOVORIO O SPORTSKOM DIREKTORU PARTIZANA: Zbog njega sam imao insomniju! Udari te, nagazi, opsuje - čitav paket!

Autor:

Sport

10.10.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio je i kakav je bio kao cimer.

BIVŠI SELEKTOR PROGOVORIO O SPORTSKOM DIREKTORU PARTIZANA: Zbog njega sam imao insomniju! Udari te, nagazi, opsuje - čitav paket!

Foto: Starsport

Zoran Savić

Proslavljeni srpski košarkaš i trener, Aleksandar Saša Đorđević, nedavno je bio gost u popularnom košarkaškom podkastu "X&O’s Chat", gde je otkrio mnoge zanimljive detalje iz svoje uspešne igračke i trenerske karijere. Jedna od tema o kojoj je pričao bila je i njegov odnos sa bivšim saigračem, aktuelnim sportskim direktorom Partizana Zoranom Savićem.

Sale se osvrnuo na jednu zanimljivu izjavu Savića, koji je svojevremeno rekao da "polovinu poena ne bi postigao da mu on nije pravio blokove".

- Slipovao je svaki blok i tražio lob. Onda mu baciš, on kaže "nemoj, jao". Nije mogao da zakuca, ne znam da li je zakucao dva puta u karijeri - rekao je uz osmeh sale.

Onda je otkrio i kakav je Savić bio kao cimer.

 

 

- Zoki je bio jedan od mojih omiljenih cimera i zbog njega sam imao insomniju, nisam mogao da spava. Čovek nervozan jer trening nije bio dobar u tri, pola četiri noću se rve, zagrađuje jastuke, pa radi sklekove i trbušnjake i kaže kako smo imali slabe treninge. Molio sam Boga i pomoćnog trenera kad pravi petorke da igram sa Zoranom jer on napravi blok, udari te, nagazi, opsuje, ma čitav paket - otkriva Sale.

Ovo je sjajan primer kako su i van terena njih dvojica imali zanimljiv odnos, koji je bio ispunjen zajedničkim izazovima i smehom.

Ovaj intervju je definitivno otkrio neke zanimljive detalje iz Đorđevićeve karijere i odnosa sa bivšim saigračem, prikazujući i jednu drugačiju, manje poznatu stranu ovog sportskog dvojca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading