IGRAO NA KVARNO, PA UNIŠTIO PARTIZAN: Kampaco srećan posle pobede

Autor:

Sport

10.10.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je imao čak 11 asistencija

IGRAO NA KVARNO, PA UNIŠTIO PARTIZAN: Kampaco srećan posle pobede

Foto: X/PartizanBC

Košarkaši Partizana nisu uspeli da naprave iznenađenje u drugom kolu Evrolige, pošto su poraženi od Reala sa 93:86.

Šta bi bilo da ima pravde i da je Kampaco odradio zasluženu suspenziju...? Pitanje je koliko će još timova odigrati onako hrabro poluvreme u Madridu kao što je to uradio Partizan. U prvoj četvrtini je čak šest različitih Željkovih igrača bilo precizno van linije 6.75, zbog čega su gosti imali vođstvo tokom gotovo čitavih uvodnih 10 minuta. Ali, da tada i dalje bude egal, pobrinuo se Fakundo Kampaco koji je za sedam minuta u igri upisao isti broj asistencija i potpuno razmrdao svoju ekipu.

I kada god je to bilo potrebno, Kampaco se pojavljivao. Kada je Argentinac iz drugog pokušaja pogodio trojku zbog koje je Real bio na +4 posle treće četvrtine, krenuo je potop Partizana i serija od 15:0 domaćina. Evidentno je heroj pobede domaćih bio Fakundo koji je duel završio sa osam poena, šest skokova i 11 asistencija.

Posle meča je za Evroliga TV izjavio da se oseća mnogo srećno.

- Imamo mnogo drugačiji tim od prošle godine. U procesu smo adaptacije, svi daju sve od sebe danas smo imali odličan korak napred, mnogo smo srećni - rekao je kratko vedri Kampaco posle prvog trijumfa u sezoni u Evroligi.

Crno-beli su doživeli još jedan poraz u Španiji i sada je imperativ da za pet dana u punoj Areni padne Bajern.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading