SKANDALI U ISTANBULU PRED DOLAZAK ZVEZDE: Centar Fenera PSOVAO Brajanta jer mu je ujeo saigrača

Autor:

Sport

14.10.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Turskoj večito haos

SKANDALI U ISTANBULU PRED DOLAZAK ZVEZDE: Centar Fenera PSOVAO Brajanta jer mu je ujeo saigrača

Foto: Profimedia

I dalje se ne smiruje bura koja se digla u završnici meča Anadolu Efesa i Fenerbahčea. Šarasov tim je odneo pobedu u gostima, ali nije moglo bez tenzija koje su eskalirale u fizički sukob pred kraj susreta.

Tarik Biberović i Elajdža Brajant su u jednom trenutku imali okršaj nakon polaganja Amerikanca, ostali su na parketu, a kada je igrač Efesa hteo da ustane ostao je povučen od strane momka rođenog u Zenici, barem tako on tvrdi. Ono što je očigledno jeste da je nakon toga Biberović bio ujeden od strane protivnika koji je pokušao da odglumi žrtvu na društvenim mrežama nakon svega.

- Tokom napada gde sam imao šut, obojica, Biberović i ja, pali smo na pod. Kako sam pokušao da ustanem, on me agresivno zgrabio za glavu i vrat od pozadi, pa me vukao dole i gurao mi facu u njegovu ruku. Ostavio mi je velike ogrebotine po vratu i leđima, kao i povredu vrata. Pokušao sam da se podignem od njega, ali on mi nije dao, takođe me je šutnuo i ostavio mi modrice na ruci. Hoću da budem jasan, nisam ga ugrizao, samo sam hteo da ustanem. Ovakvo ponašanje ne treba košarci - napisao je košarkaš na društvenoj mreži "X".

Međutim, ubrzo nakon toga se oglasio krilni centar Fenera Najdžel Hejs Dejvis koji nije mogao da ostane imun na takvu "neistinu" Brajanta. Biberovićev saigrač mu je veoma oštro odgovorio na tu objavu u komentarima.

- Ti si zaista odvratna i sramna osoba, gadimo te se. Šta znači skočiti na čoveka na zemlji? Dakle, da li to objašnjavaš ovako? Ti si zaista bestidan, sramotan. Odjebi - napisao mu je Hejs Dejvis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading