OSTOJA NAKON PARTIZANOVE PRVE POBEDE U SEZONI: "Vidi se da postoji individualni kvalitet!"

Autor:

Sport

15.10.2024

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijailović je prvo izrazio zahvalnost navijačima.

OSTOJA NAKON PARTIZANOVE PRVE POBEDE U SEZONI: "Vidi se da postoji individualni kvalitet!"

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Košarkaši Partizana ostvarili su važnu pobedu nad Bajernom u trećem kolu, rezultatom 86:78. Nakon meča, predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao je značaj podrške navijača, ističući da je rasprodata dvorana doprinela prelepoj atmosferi tokom meča.

Mijailović je prvo izrazio zahvalnost navijačima na rasprodatim ulaznicama i podršci koju su pružili tokom meča.

- Želim da zahvalim navijačima na tome što je bila rasprodata dvorana. Ovo je pre svega pobede igrača, ali i navijača i ove prelepe atmosfere u dvorani.

Istakao je da je timu potrebno da bude duže na okupu.

- Za nas je ovo velika pobeda, važno je što dobili tu prvu utakmicu kod kuće. Hemija u timu je odlična, vidi se da postoji individualni kvalitet, ali je potrebno je da igrači provedu još malo vremena zajedno kako bi se razumeli, kako bi znali navike. Željko to veoma vešto radi sa svojim iskustvom. Mislim da će se ekipa brzo uklopiti i da će se smanjiti broj grešaka u igri - rekao je Miajilović za "Sport klub".

Republika

Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović

Utakmica Partizan - Bajern

 

Ukupno gledano, pobeda nad Bajernom predstavlja značajan korak za Partizan, a predsednik Mijailović iskazao je veru u dalji uspeh tima uz podršku vernih navijača.

Podsetimo, košarkaši Partizana upisali su prvu ovosezonsku pobedu u Evroligi, pošto su u trećem kolu savladali Bajern Minhen u Areni sa 86:78.

Prvo izlaganje novog tima na evropskoj sceni pred krcatom halom u Beogradu nije moglo mnogo bolje da prođe. Sve je protiv Bajerna funkcionisalo kao sat kroz veći deo meča, a pre svega ono što je najviše falilo do sada - neprobojna odbrana. Ne pamti se kada je Obradović bolje defanzivno "složio" ekipu, pošto su večeras Bavarci morali da "krče" put do koša u svakom napadu i vrlo često su na kraju ostajali praznih ruku. Sve je manje-više bilo već rešeno u prvom poluvremenu, najviše zahvaljujući neverovatnom Sterlingu Braunu koji se "zapalio" i ubacio 16 poena za dve četvrtine uz šut za tri 4/4 u jednom momentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading