OSTOJA SLAVI ČAK DVA TRIJUMFA! "Važnija je pobeda protiv Bajerna!"

Autor:

Sport

16.10.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utorak je bio dan koji će navijači Partizana dugo pamtiti.

OSTOJA SLAVI ČAK DVA TRIJUMFA! "Važnija je pobeda protiv Bajerna!"

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana upisali su prvu ovosezonsku pobedu u Evroligi, pošto su u trećem kolu savladali Bajern Minhen u Areni sa 86:78.

Utorak je bio dan koji će navijači Partizana dugo pamtiti, jer je njihov omiljeni tim ostvario veliki trijumf nad minhenskim Bajernom u Areni. Ova pobeda je označila prvi trijumf crno-belih u novoj sezoni Evrolige, što je svakako izazvalo veliko oduševljenje među navijačima.


Partizan je uspeo da savlada jakog protivnika, pokazavši izuzetnu borbenost i timski duh. Ova pobeda sigurno će podići moral i samopouzdanje igrača, ali i navijača, pred naredne izazove u Evroligi.

Međutim, osim trijumfa na terenu, Partizan je postigao i važnu pobedu van terena. Naime, predsednik kluba, Ostoja Mijailović, saopštio je da su crno-beli izmirili dug za porez prema državi. Ovo je bila dugogodišnja borba kluba da se stabilizuje poreski dug, a izmirivanje ovog duga predstavlja veliki korak napred za klub.
Republika

Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović

Utakmica Partizan - Bajern

 


– Važnija je pobeda protiv Bajerna, jer je prva u Evroligi, što je primarno takmičenje za koje se borimo. Što se tiče druge pobede, dugo se borimo za nju. Klub je 20 godina pokušavao da stabilizuje poreski dug i mislim da smo veliku stvar napravili. Kompletan dug smo vratili prema Republici Srbiji, naša država je to zaslužila, jer godinama finansira Partizan. Mi treba da budemo primer kako treba funkcionisati u odnosu sa državom. Od sada Partizan neće dugovati niti jedan dinar poreza – izjavio je Mijailović.

Ova vest je naišla na pozitivne reakcije među navijačima i javnošću, jer je izmirenje duga prema državi pokazalo odgovornost kluba i iskazalo zahvalnost prema Republici Srbiji, koja je godinama finansirala Partizan. Ovo je svakako važan korak ka stabilizaciji kluba i njegovoj daljoj afirmaciji kako na sportskom, tako i na društvenom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading