PARTIZAN NA POZICIJI KOJA VODI U PLEJ-IN: Evo kako sada izgleda tabela Evrolige

Autor:

Sport

17.10.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli uhvatili zalet

PARTIZAN NA POZICIJI KOJA VODI U PLEJ-IN: Evo kako sada izgleda tabela Evrolige

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slavili su u Pioniru nad Makabijem iz Tel Aviva u četvrtom kolu Evrolige sa 91:79. "Porodili" su crno-beli ovu pobedu na "gostovanju", te tako upisali drugi trijumf ove nedelje, pa se i pozicija na tabeli elitnog takmičenja poboljšala.

Posle uvodnih poraza od Baskonije i Real Madrida, kada su bili zakucani za dno, izabranici Željka Obradovića su pokazali karakter i prvo duplo kolo odradili perfektno. Uhvatili su ritam u najboljem momentu, pošto sada sledi daleko lakši raspored tokom kog će crno-beli čak do 12. decembra svega dva puta napustiti Beograd kada je u pitanju evroligaška scena.

A osim toga, grobare konačno raduje i pogled na tabelu.

Republika

Foto: Starsport

Tabela Evrolige trenutno

Partizan je ponovo na mestu koje vodi u dalje doigravanje, tačnije u plej-in, koji mu je prošle sezone izmakao za "dlaku". "Parni valjak" je deveti, a ispod njega je u "dozvoljenoj" zoni Real Madrid, dok su iznad Panatinaikos i Baskonija. U plej-of zoni su Monako, Olimpijakos, Barselona, Fenerbahče i Žalgiris, kao i prvoplasirana Crvena zvezda koja jedina još ne zna za poraz, ali sutra ukršta koplja sa Kataloncima.

Što se tiče Evrolige, crno-beli 23. oktobra dočekuju najlošije plasirani tim, Virtus, a do kraja oktobra u Arenu dolazi i Monako. Potom sledi duplo kolo sa dva gostovanja Fenerbahčeu, odnosno Parizu, a onda serija mečeva u Beogradu protiv Barselone, Armanija, Crvene zvezde (pred delijama), Olimpijakosa, Žalgirisa i Panatinaikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading