ŽOCU PUKAO FILM: Trener Partizana urlao na tajmautu da trgne ekipu

Autor:

Sport

20.10.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim Željka Obradovića oscilirao u petom kolu AdmiralBet ABA lige protiv Zadra

ŽOCU PUKAO FILM: Trener Partizana urlao na tajmautu da trgne ekipu

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana gostuju Zadru u AdmiralBet ABA ligi. Međutim, meč nije išao predvišenim tokom, pa je Željku Obradoviću pukao film. Crno-beli su odigrali prvo poluvreme protiv Zadra u dvorani "Krešimir Ćosić" sa značajnom prednošću od 42:31, što je zaista impresivno s obzirom na naporan ritam AdmiralBet ABA lige. Međutim, i pored ove značajne prednosti, bilo je iznenađujućih momenata tokom meča.

Iako je Partizan imao očiglednu prednost, tajmaut Željka Obradovića je bio prilično burni momenat tokom utakmice. Nakon gubitka lopte od strane Vanje Marinkovića, trener Obradović je reagovao prilično oštro, izražavajući svoje nezadovoljstvo njegovom igrom.

Republika

Foto: printskrin

Zagrmeo: Željko Obradović

- Spejsins, naravno, naravno... Pričam o ovome milion puta, ti igraš svoju privatnu utakmicu. Tako ti reaguješ, umesto da dođeš ovde i da dodaš loptu, dodaj j...u loptu - vikao je Željko Obradović, pre nego što je samo zaćutao.

Iako je Partizan bio veliki favorit na ovom meču, koncentracija igrača je popustila pri kraju druge deonice, što je dovelo do manjeg smanjenja prednosti. Međutim, i pored ovakvih trenutaka, Partizan je uspeo da zadrži prednost.

Ukupno gledano, Partizan je demonstrirao svoju kvalitetnu igru, ali i pokazao da postoji prostor za unapređenje u održavanju koncentracije tokom celog meča. Ostaje da vidimo kako će se meč dalje odvijati i da li će Partizan uspeti da zadrži prednost do kraja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading