KAKO LI SE PIŠE PARTIZANU?! Evroliga odredila dobro poznate sudije da dele pravdu crno-belima

Autor:

Sport

22.10.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica sa Virtusom igra se sutra u petom kolu Evrolige u Areni.

KAKO LI SE PIŠE PARTIZANU?! Evroliga odredila dobro poznate sudije da dele pravdu crno-belima

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana spremaju se za prvi meč petog kola Evrolige protiv Virtusa iz Bolonje. Utakmica je na programu u sredu 23. oktobra od 20.30 časova, a nakon pobeda nad Bajernom i Makabijem, kao i uspeha protiv Zadra u AdmiralBet ABA ligi, crno-beli su odlučni da nastave sa uspesima pred domaćom publikom. Virtus se, sa skorom 0-4, nalazi u teškoj poziciji i ovaj meč za njih može biti ključan za dalji tok takmičenja.

Pobeda nad Virtusom bi Partizanu omogućila da se dodatno učvrsti u borbi za plasman u narednu fazu takmičenja. S obzirom na trenutnu poziciju Virtusa, crno-beli imaju priliku da iskoriste njihove probleme i postave sebe u povoljniji položaj za naredne mečeve.

Evroliga je za ovaj meč delegirala glavnog arbitra Migela Anhela Pereza iz Španije, uz asistenciju njegovog zemljaka Huana Karlosa Garsije i pomoćnika Kristapsa Konstantinovsa iz Letonije. Uloga sudija može biti od presudnog značaja u ovakvim mečevima, pa će pažnja biti usmerena i na njihovu ulogu u toku utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Dobro se poznaju: Obradović i sudija Perez


Igranje u grotlu Beogradske arene pred grobarima je doživljaj koji je ostavio utisak čak i na minhenski klub, a sada će i Virtus morati da se suoči sa zahtevnom atmosferom. Partizanovi navijači su poznati po svojoj strastvenoj podršci, što dodatno otežava situaciju za protivničke timove.

Od okršaja Partizana i Virtusa zakazanog za sutra očekuje se da će ljubitelji košarke uživati u uzbudljivoj utakmici punoj neizvesnosti i sportskog nadmetanja. Svi indikatori ukazuju na to da će ovaj meč biti pravi spektakl za ljubitelje košarke u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading