NIT ČOJŠTVA, NIT JUNAŠTVA: Sramno saopštenje Budućnosti zbog duela sa Zvezdom

Autor:

Sport

22.10.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakva reakcija nema veze sa sportom.

NIT ČOJŠTVA, NIT JUNAŠTVA: Sramno saopštenje Budućnosti zbog duela sa Zvezdom

Foto: ABA liga

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su izuzetno važnu pobedu u petom kolu AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Budućnosti u Morači, rezultatom 75:73. Meč je protekao u atmosferi velike drame, sa brojnim prekidima, a tokom utakmice viđeni su kontroverzni momenti koji su dodatno začinili već napetu atmosferu.

Navijači domaće ekipe, varvari, su sve vreme vređali gostujuće igrače i stručni štab, a sredinom trećeg kvartala došlo je do žustre rasprave sa klupom Zvezde, što je kulminiralo isključenjem nekog od ljudi iz crveno-belog tabora! Nakon što je glavni sudija Saša Pukl prekinuo meč, nastala je mala misterija oko identiteta isključenog lica. Tek nakon kratke pauze, otkriveno je da se radi o prvom čoveku kluba - Željku Drčeliću! Glavni sudija nije dozvolio nastavak utakmice dok predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde, Željko Drčelić, nije napustio halu "Morača". Nakon žustre rasprave, obezbeđenje je ispratilo Drčelića iz hale, a tek tada je meč dobio zeleno svetlo za nastavak.

Republika

Foto: Printscreen

Drčelić ni kriv ni dužan izbačen iz hale

Međutim, posle takvih skandaloznih i sramnih scena, Budućnost se oglasila saopštenje uz tvrdnju da su sudije radile na njihovu štetu?!

- U poslednjoj četvrtini isti film, isti režiseri. Koliko god da smo blizu pobede jedna prepreka se ponavlja - sudije. U utakmici petog kola između plavo-belih i Crvene zvezde bilo je nekoliko očiglednih grešaka sudija koje su direktno uticale na krajnji ishod meča. Najupečatljivije je udaranje Alena Omića u lice koje ne samo da nije okarakterisano kao nameran faul, nego nije sviran faul uopšte. Izdvojili smo pet grešaka u poslednjih šest minuta i 20 sekundi meča:

- Faul nad Alenom Omićem pre nego što je Omić napravio faul u napadu

- Faul nad Rašidom Sulamonom za dva bacanja

- Nesportski faul nad Alenom Omićem

- Ne oslobađanje lopte nakon odvajanja od parketa sa obe noge

- Faul nad Mekinli Rajtom u poslednjem napadu

- Za kraj mało smeha. Sudije krenu da dosude faul/nesportski faul pa se u deliću sekunde predomisle

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading