BJELA ODUŠEVLJEN PARTIZANOM: Ovim rečima je prokomentarisao sve što rade Žoc i ekipa

Autor:

Sport

23.10.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju Virtus u petom kolu Evrolige.

BJELA ODUŠEVLJEN PARTIZANOM: Ovim rečima je prokomentarisao sve što rade Žoc i ekipa

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju od 20.30 Virtus u petom kolu Evrolige, a među brojnim grobarima na tribinama Beogradske arene našao se i glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić. U ekskluzivnoj izjavi za Republika Bjela je poručio mu se svidelo šta je video od izabranika Željka Obradovića.

Republika

Foto: TV Una

 

- Dobar je ovaj novi Partizan. Bolji je nego onaj prethodni. Verujem u ovo što je Željko uradio ove sezone, pa iako je promenio ceo tim - rekao je Bjelogrlić za naš portal, a potom otiša da razgovara sa prijateljem i to Canetom iz Partibrejkersa.

Republika

Foto: Republika

Bjela i Cane u razgovoru

U tim trenucima bilo je poluvreme, a posle 20 minuta u Beogradskoj areni crno-beli drže konce igre u svojim rukama i vode sa sigurnih 37:32. Imali su izabranici Željka Obradovića i devet poena viška odmah u prvoj četvrtini (16:7), ali kako se igralo u serijama Virtus je uspeo da se približi. Tačnije, Imao je Partizan i osam poena viška na ulasku u drugu četvrtinu 23:15, ali su gosti izjednačili na 25:25. Ipak, poluvreme je završeno sa prednošću crno-belih.

Podsetimo, košarkaška utakmica imala je i zanimljivu navijačku uvertiru, a ticala se fudbala u režiji navijača. Oni su otkrili da li će se posle promene uprave u Humskoj vratiti na stadion, a prva prilika je već u subotu kada im bude gostovao Čukarički u Superligi. Naime, fudbalski i košarkaški klub će zajedno delovati ovog vikenda. Svi navijači koji kupe ulaznicu za fudbalsku utakmicu između Partizana i Čukaričkog u subotu od 15.55, dobiće besplatan ulaz na nivou 400 za košarkaški meč šestog kola AdmiralBet ABA lige između Partizana i Krke istog dana od 19 časova. Ovo znači da će subota biti pravi crno-beli dan jer će navijači sa stadiona u Humskoj moći da se presele u Beogradsku arenu, gde će biti odigran meč s timom iz Novog Mesta. Zato su se grobari oglasili u Areni i najavili da će doći i u Humsku, odnosno da prekidaju bojkot.

- Neka grmi ceo hram - piše na transparentu navijača Partizana na košarci.

Potom se pred sam početka ista poruka mogla čuti i sa zvaničnog razglasa u Areni. Pričao je očigledno jedan od vođa navijača.

- Grobari, jel se čujemo? Imam jedno pitanje. Jel se vidimo svi u subotu u 16 časova na JNA? Pogledajte čoveka pored sebe i postavite mu isto pitanje. Svi na JNA u sobutu, alo! Vreme je da se vratimo svojoj kući, na svoju tribinu i da zajedno otvorimo jedno novo, svetlije poglavlje u istoriji kluba. Jer posle kiše dođe sunce, a ono najlepše je iznad humske ulice. Ogrejaće, ogrejaće... - rekao je vođa navijača i poveo čuvenu pesmu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading