BEZ BOLOMBOJA I BELE ZASTAVE! Može li kralj da ostane bez krune? Evo gde možete pratiti meč između Reala i Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.10.2024

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez svog najboljeg igrača na startu sezone, šampion kreće po veliki skalp.

BEZ BOLOMBOJA I BELE ZASTAVE! Može li kralj da ostane bez krune? Evo gde možete pratiti meč između Reala i Crvene zvezde!

Foto: KK Crvena zvezda

Nakon teško izvojvanog trijumfa u Podgorici nad ekipom Budućnosti u okvriu regionalne AdmiralBet ABA lige (75:73), košarkaši Crvene zvezde Meridianbet se okreću novim izazovima u elitnom evropkom košarkaškom takmičenju.

U prethodnom meču Evrolige puleni trenera Janisa Sferopulosa poraženi su od Barselone u grotlu Beogradske arene nakon produžetaka od Barselone (94:98), a sada je pred njima novo iskuđenje protiv drugog španskog velikana Real Masrida u okviru pete takmičarke runde.

Lider Evrolige je rešen da se izdigne iznad navedenog poraza od katalonskog velikana i da na krilima podgoričkog trijumfa pokaže da je sposoban da na teškom gostovanju u "VIZINK centru" stigne do velikog košarkaškog skalpa.

Predstojeći duel svakako će izazvati veliku pažju kako navijača crveno-belih, tako i kompletne sportske javanosti, a direktam prenos meča iz Madrida ljubitelji košarke će moći da prate na kanalu TV Sport klub 1. Prvo sudijsko podbacivanje zakazano je za 20.45 časova.

 

 

Prethodni duel dve ekipe u španskoj prestonici odigran je 24. aprila ove godine, a Madriđani su slavili rezultatom 101:94. 

Treba podsetiti da je Crvena zvezda Meridianbet poslednji trijumf nad kraljevskim klubom ostvarila sada već davnog osmog dana meseca marta 2022. godine kada je u beogradskom hramu košarke, dvorani "Aleksandar Nikolić" slavila rezultatom 65:62, a duel je obeležio Dejan Davidovac koji je bio strelac 13 pogodaka.

Da podsetimo, Crvena zvezda Meridianbet je u ovom momentu sa skorom od tri pobede i jednog remija lider na evroligaškoj tabeli, dok Madriđani trenutno zauzimaju devetu poziciju sa polovičnim skorom od dve pobede i isto toliko poraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading