LEČE EVROPSKE RANE: Večiti se okreću regionalnim obavezama - evo gde možete pratiti njihove mečeve u AdmiralBet ABA ligi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.10.2024

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobede crveno i crno-belih se ne smeju dovesti u pitanje.

LEČE EVROPSKE RANE: Večiti se okreću regionalnim obavezama - evo gde možete pratiti njihove mečeve u AdmiralBet ABA ligi!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Sferopulos

Prethodna evroligaška nedelja bila je neuspešna kada su u pitanju srpski košarkaški klubovi.

Ekipa Partizana je priredila neprijatno iznenađenje svojim navijačima u krcatoj Beogradskoj areni porazom od Virtusa iz Bolonje rezultatom 69:70, čime su zabeležili i treći neuspeh u pet odigranih mečeva, dok je Crvena zvezda Meridianbet verovatno  očekivano poražena od Real MAdrida u španskoj prestonici sa ubedljivih 72:95.

Večite beogradske rivale u subotu 26. oktobra očekuju obaveze u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi.

Sa početkom od 19 časova puleni trenera Željka Obradovića dočekuju slovenačku Krku, dok će sat vremena kasnije započeti duel u dvorani "Krešimir Ćosić" gde će ekipa Zadra ugostiti srpskog i regionalnog šampiona Crvenu zvezdu Meridianbet.

 

 

Partizan u predstojeći duel ulazi kao apsolutni favorit. Crno-beli su jedina ekipa u regionalnom takmičenju koja nakon pet odigranih prvenstvenih mečeva ima stoprocentni učinak i svakako bi sve osim pobede Partizana predstavljalo prvorazrednu senzaciju. Svi oni koji večeras ne budu u Beogradskoj areni, imaće priliku da navedeni susret prate u direktnom prenosu na kanalu TV Arena sport Premium 3.

Sa druge strane Crvena zvezda Meridianbet već je sebi dozvolila dva neuspeha aktuelnoj sezoni. Izabranici Janisa Sferopulosa su na startu takmičenja poraženi u Dubaiju rezultatom 84:86, a neuspešni su bili i u Splitu gde ih je dmaćin savladao rezultatom 78:85. 

 

 

Nakon teško ostvarenog trijumfa u Podgorici (75:73), crveno-bele očekuje standardno teško gostovanje u Zadru, gde gotovo nikada nije lako zabeležiti trijumf. Meč u dvorani "Krešimir Ćosić" na programu je od 20 časova, a svi ljbitelji košarke imaće priluku da ga prate u prenosu na kanalu TV Arena sport Premium 2.

Već tokom naredne nedelje obe ekipe će se suočiti sa novim evroligaškim izazovima. Partizan će 30. oktobra ugostiti ekipu Monaka, dok će istog dana Crvena zvezda Meridianbet gostovati najprijatnijem iznenađenju dosadašnjeg takmičenja, Žalgirisu u Kaunasu.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading