REPUBLIKA GA RASKRINKALA, EVROLIGA DOŽIVOTNO SUSPENDOVALA: Omraženi Slovenac više neće suditi

Autor:

Sport

26.10.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boltauzera stigla pravda

REPUBLIKA GA RASKRINKALA, EVROLIGA DOŽIVOTNO SUSPENDOVALA: Omraženi Slovenac više neće suditi

Foto: www.profimedia.rs

Republika je pre tačno šest meseci ekskluzivno objavila vest, uz priloženi dokaz u vidu video snimka sa sigurnosnih kamera, da je poznati sudija Matej Boltauzer ukrao parfem na aerodromu u Beogradu. Očekivano, digla se ogromna bura, najviše zbog toga što se incident desio još prošle godine, a slovenački arbitar je probao da ga zataška! Međutim, vest se proširila čitavim Starim kontinentom, pa je postupak protiv Boltauzera bio neizbežan.

Nakon pokretanja istrage od strane Evrolige, omraženi arbitar se više nije pojavljivao na utakmicama, a prema najnovijim informacijama španskog novinara Đordija Valje Sima, Boltauzer je sada doživotno uklonjen sa spiska evroligaških sudija. Na osveženom spisku sudija na sajtu elitnog takmičenja, Slovenca više nema, čime je njegov angažman izvesno okončan zauvek.

Republika

Foto: Republika

Matej Boltauzer u akciji

Podsetimo, da skandal bude veći, on je samo dan pre krađe sudio utakmicu Evrolige između Partizana i Monaka. Ta utakmica je odigrana 5. decembra prošle godine u okviru 12. kola Evrolige, a crno-beli su slavili posle produžetka sa 89:85.

Boltauzer se odvažio da na aerodromu "Nikola Tesla", dakle po povratku iz Beograda posle pomenutog meča, ukrade jedan Tom Ford parfem vreda 221 evro, kao da je običan razbojnik a ne sudija, koji treba da vodi računa o pravdi, ako ne već i o svom ugledu. Na njegovu nesreću, prodavnica iz koje je pokušao da odnese parfem je dobro obezbeđena, pa ga je policija na aerodromu uhvatila na delu i odmah ga privela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading