MICIĆA TERAJU IZ AMERIKE: Jović mu zagorčao život

Autor:

Sport

27.10.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lagana pobeda Hita

MICIĆA TERAJU IZ AMERIKE: Jović mu zagorčao život

Foto: www.profimedia.rs

U uzbudljivoj utakmici između Majamija i Šarlota, Hit je uspeo je da ostvari važnu pobedu rezultatom 114:106. Ključnu ulogu u ovoj pobedi imao je Džimi Batler sa 26 poena, dok je mladi Tajler Hiro takođe pridoneo uspehu svog tima sa 22 poena. Ipak, ne treba zanemariti ni vrlo dobar učinak srpskog internacionalca Nikole Jovića, koji je postigao deset poena, uhvatio četiri skoka i zabeležio šest asistencija.

Ovo je nastavak niza odličnih partija za mladog srpskog košarkaša od početka nove sezone, a njegov doprinos Majamiju je od velikog značaja na svim mečevima.


Na drugoj strani, potpuno suprotna situacija je sa Vasom Micićem. Posle blede partije u prošlom kolu, ovog puta je srpski reprezentativac bio jedini igrač uz Salauna koji se nije upisao u strelce. Navijači Hornetsa polako gube strpljenje za njega, pa na društvenim mrežama već traže da ode.

U noći između subote i nedelje, ekipa Toronta koju sa klupe predvodi Darko Rajaković doživela je poraz od Minesote rezultatom 112:101. Iako su se istakli Dik sa 25 poena i Barns sa 20 poena, to nije bilo dovoljno da se spreči poraz. Trenutni učinak Toronta sada iznosi dva poraza i jedan trijumf, te se očekuje da će ekipa imati dodatni motiv da se vrati na pobednički kolosek u narednim mečevima.


Što se ostalih učinka Srba tiče, Denver je poražen od LA Klipersa rezultatom 104:109, a sjajni Nikola Jokić je ubacio 41 poen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading