ZBOG OVOGA JE JOKIĆ NAJBOLJI NA SVETU: Opet sam "nosio" Denver, pa dao neočekivanu izjavu

Autor:

Sport

27.10.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji, a najskromniji

ZBOG OVOGA JE JOKIĆ NAJBOLJI NA SVETU: Opet sam "nosio" Denver, pa dao neočekivanu izjavu

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Istinski lošarkaški spektakl odigrao se sinoć u Denveru, gde su Nagetsi dočekali Los Anđeles Kliperse.

Iako su domaći imali podršku sa tribina, nisu uspeli da ostvare pobedu, te su u drugoj ovosezonskoj utakmici NBA lige poraženi rezultatom 104:109 (19:27, 23:21, 29:22, 33:39). Iako je Nikola Jokić odigrao maestralan meč i postigao čak 41 poen, uz rekordan broj ubačenih trojki, to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz. Nažalost, srpski centar je promašio ključne šuteve u poslednjim trenucima utakmice, što je doprinelo porazu njegovog tima.

Uprkos sjajnoj partiji i postignutim poenima, Jokić je preuzeo odgovornost za poraz, ističući da je cela ekipa odgovorna za ishod utakmice.

- Samo zato što sam postigao 40 danas ne znači da sam igrao dobro - iznenadio je Nikola skromnošću medije na početku svog izlaganja.

Jokić je na ovom meču ubacio 41 poen uz 7/14 za dva i 7/12 za tri, kao i 6/8 sa penala. Uz to je zabeležio i devet skokova i četiri asistencije. Ipak, nije bio zadovoljan svojim učinkom.

- Mislim da svi moramo da budemo bolji. Mislim da ne treba da dovodimo u pitanje moje strpljenje jer sam sa momcima, nisam odvojen od njih. Dakle, samo zato što sam postigao mnogo ne znači da sam igrao dobro ili loše. Mislim da svi moramo da budemo bolji - izjavio je Jokić.

Nagetsi novu priliku da konačno ostvare pobedu imaju za dva dana u Torontu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading