NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Slavni šampion postavio FOTKU sa povređenom nogom! Izgleda STRAVIČNO! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Autor:

Sport

28.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usledili su brojni komentari zbog toga.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Slavni šampion postavio FOTKU sa povređenom nogom! Izgleda STRAVIČNO! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački biciklista Janez Brajkovič šokirao je fanove, nakon što je postavio jezivu sliku svojih nogu po završetku trke, u kojoj se vratio na stazu posle suspenzije zbog dopinga.

Ovaj 35-godišnjak koji je suspendovan u julu 2018. na deset meseci nakon što je bio pozitivan na metilheksanamin - vratio se na CRO trku u Hrvatskoj ranije ovog meseca.

Bivši svetski šampion u vožnji na hronometar do 23 godine objavio je fotografije na kojima se vidi kako su njegove noge ostale sa svim venama i mišićima naizgled vidljivim nakon trke.

Brajkovič - koji je otkrio da se bori sa bulimijom poremećaja u ishrani - tvrdi da je konzumirao metilheksaneamin u dodatku ishrani koji je uzimao dok nije mogao da se pravilno hrani.

 

 

- Uzeo sam zamenu za obrok, bio je kontaminiran, ali to je bilo jedino što sam mogao da zadržim unutra. Dešavalo mi se da nije bilo dana kada ne bih plakao pre nego što sam krenuo na vožnju. Bio sam očajan i depresivan - rekao je Brajkovič.

Postavivši sliku svojih nogu na društvenim mrežama, naveo je sledeće:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janez Brajkovič

- Samo o tome da se sada ne zajebavamo.

Obožavaoci su bili šokirani slikama, kao što je jedan od njih napisao "Sve je spremno za Noć veštica", drugi ga je pitao: "Da li to boli?", treći je dodao: „Divim ti se, dižem kapu tvojoj volji, želji i ljubavi prema biciklizmu".

Brajkovič je bio svetski šampion u vožnji na hronometar do 23 godine 2004. godine. On je završio na 38. mestu u povratničkoj trci gde je predstavljao tim Adria Mobil, a pobedio je britanski vozač Adam Jejts.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading