NEČIJE MALO, NEKOME JE PUNO: Zoran Gajić je našim odbojkaškim reprezentativcima poklonio OVO

Autor:

Sport

04.07.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastava za učesnike Olimpijskih igara.

NEČIJE MALO, NEKOME JE PUNO: Zoran Gajić je našim odbojkaškim reprezentativcima poklonio OVO

Foto: OSS

Mlade odbojkašice Srbije

Ministar sporta u Vladi Republike Srbije, Zoran Gajić, nedavno je održao svečanu ceremoniju predaje zastava seniorskim odbojkaškim reprezentacijama Srbije koje će učestvovati na Olimpijskim igrama 2024. godine u Parizu. Maja Ognjenović, kapiten ženske seniorske reprezentacije, i Uroš Kovačević, kapiten muške seniorske reprezentacije, primili su zastave u znak podrške i ohrabrenja pred nastupajuće takmičenje.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Zoran Gajić

 


Pored predaje zastava, ministar Gajić je takođe primio dres i loptu sa potpisima svih reprezentativaca, simbolično označavajući saradnju i podršku između Ministarstva sporta i nacionalnih odbojkaških timova. Ovaj gest naglašava važnost sportskog duha i zajedništva u pripremama za velika sportska takmičenja.

Delegacija Ministarstva sporta, predvođena ministrom Zoranom Gajićem, prisustvovala je treningu seniorskih odbojkaških reprezentacija u dvorani Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta u Koštunjaku, u Beogradu. Ova poseta predstavlja važan korak u pružanju podrške sportistima i učvršćivanju veza između vlasti i sportskih organizacija.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, koja je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju, igraće u A grupi XXXIII Olimpijskih igara 2024. u Parizu sa Francuskom, Kinom i SAD. Sa druge strane, muška seniorska reprezentacija Srbije će se takmičiti u A grupi sa Francuskom, Kanadom i Slovenijom. Očekuje se da će ovi mečevi doneti uzbuđenje i neizvesnost, uz podršku brojnih navijača iz Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading