VELIKA TUGA: Umrla mlada rukometašica! Osim sportske karijere, život je posvetila i ovom!

Autor:

Sport

08.10.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španija zavijena u crno.

VELIKA TUGA: Umrla mlada rukometašica! Osim sportske karijere, život je posvetila i ovom!

Foto: Shutterstock

Španija je potresena vestima o preranoj smrti talentovane rukometašice Blanke Guilen Sančez, koja je izgubila bitku sa bolešću u svojoj 20. godini života. Iako tačan uzrok smrti još uvek nije javno objavljen, lokalni mediji su preneli da je Blanka pre godinu dana saznala za tešku bolest, zbog čega je bila primorana da se povuče iz rukometa, sporta kojim se strasno bavila.

Osim što je bila talentovana rukometašica, Blanka je bila posvećena i obrazovanju. Završila je studije biomedicinskog inženjeringa, pokazujući svoju posvećenost i van sportskih terena. Njen talenat i trud su očigledno bili prisutni u svakom segmentu njenog života.

Rukometni klub Kartahena, za koji je Blanka nastupala, emotivno se oprostio od nje putem društvenih mreža. Njihove reči odaju poštovanje prema Blančinom nasleđu, ističući da će njen osmeh i dalje donositi život, čak i nakon njenog odlaska. Njihove reči svedoče o tome koliko je Blanka bila voljena i poštovana u rukometnoj zajednici.

- Zajedno, s tugom u očima, moramo ti reći da ćemo se jednog dana ponovo sresti. Danas prihvatamo najteži poraz, ali znamo da će tvoj osmeh i dalje donositi život. Od danas igraš u drugoj ligi, zajedno s Bogom, našim Ocem, brinući i štiteći sve naše navijače.

 

Ovaj tužni događaj je ostavio dubok trag u španskoj sportskoj zajednici i šire, podsećajući nas na krhkost života i važnost da cenimo svaki trenutak koji imamo. Blankina strast prema rukometu i njen trud van terena ostavili su neizbrisiv pečat, čineći je uzorom mnogima, kako u sportu, tako i u obrazovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading