VUČIĆ U TIVTU JAČI OD SVIH PROVOKACIJA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon POTROŠAČKA PATROLA!

Autor:

Vesti

09.10.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

VUČIĆ U TIVTU JAČI OD SVIH PROVOKACIJA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon POTROŠAČKA PATROLA!

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Srpski telegraf u izdanju za utorak, 8. oktobar, donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje pokon - Potrošačka patrola.

MONSTRUMA IZ "RIBNIKARA" PRVI PUT IZVELI IZ BOLNICE DA BI SVEDOČIO U SPECIJALNOM SUDU O NEZAPAMĆENOM ZLOČINU: ZBOG MAJKE SAM POČINIO MASAKR

Majka je stalno tražila da budem najbolji. Ljutila se i vikala kad nisam bio najbolji. Zbog toga što je stalno tražila više od mene, ljutio sam se i ja na nju. To njeno ponašanje je uticalo da uradim to što sam uradio. Da nisam imao očeve pištolje, ovo ne bih učinio.

Ovo je, kako mediji nezvanično saznaju, juče pred Specijalnim sudom u Beogradu, tokom svedočenja u sudskom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović, izjavio maloletni ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" Kosta Kecmanović. Maloletnik koji od 3. maja prošle godine, kada je u školi na Vračaru ubio devetoro vršnjaka iz škole i radnika obezbeđenja, boravi u specijalnoj zdravstvenoj ustanovi, juče je doveden da svedoči u pratnji lekara.
PREDSEDNIK SVAKOG POSTAVIO NA SVOJE MESTO: VUČIĆ U TIVTU JAČI OD SVIH PROVOKACIJA

Predsednik Srbije učestvovao je juče na Samitu lidera procesa Brdo-Brioni u Tivtu. Pre polaska iz Hamburga Vučić je rekao da će političari iz Crne Gore dobiti adekvatnu reakciju. Kako je istakao, Srbija je glavna tema svih napada u Crnoj Gori. I kad ne znaju kako će da rešavaju pitanje koalicija, Srbija je za to kriva, kao i za sve ostalo.
- Možete da vodite hajku protiv mene, ali istinu nećete zaustaviti. Neki misle da mogu da se iživljavaju. Evo me i u lice ću saopštiti sve što mislim o mnogima s njihove političke i medijske scene - rekao je Vučić i nakon ručka se uhvatio ukoštac s medijskim provokatorima koje je u nekoliko rečenica oduvao i postavio na svoje mesto.

MASK RASKRINKAO PLAN DEMOKRATA ZA UVOĐENJE DIKTATURE: TRAMPA RUŠE MIGRANTIMA

Američki multimilijarder Ilon Mask u intervjuu Takeru Karlsonu još jednom je podržao izbor Donalda Trampa za predsednika SAD i optužio demokrate da su namerno pustili milione migranata u zemlju, kako bi s njihovim glasovima pokušali da obezbede pobedu Kamali Haris.

Vlasnik Tvitera, "Tesle" i "Spejseksa" rekao je da su migranti namerno usmereni u šest takozvanih kolebljivih država, gde se odlučuju izbori 5. novembra. Naime, sve ostale savezne države tradicionalno su opredeljene za demokrate ili republikance, a u onim kolebljivim često odlučuje razlika od 10.000 do 20.000 glasova. Ilegalno učešće malog broja migranata, koji po zakonu nemaju pravo da glasaju, donelo bi Harisovoj ogromnu prednost.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 9. oktobar 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading