DA LI JE BOLJA OD GEORGINE? Nekadašnja Ronaldova devojka u toplesu - muškarcima vilica sama pada od pogleda na nju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.10.2024

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije za one sa slabim srcem.

DA LI JE BOLJA OD GEORGINE? Nekadašnja Ronaldova devojka u toplesu - muškarcima vilica sama pada od pogleda na nju! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/irinashayk

Irina Valerjevna Šajhlislamova, poznatija kao Irina Šejk, rođena je 6. januara 1986. godine u ruskom Emanželinsku, u Čeljabinskoj oblasti. Iako joj ime možda ne privlači pažnju na prvi pogled, Irina je postala poznata širom sveta kao jedan od najuspešnijih foto-modela. Izgled, koji je nasledila od oca Valerija, rudara tatarskog porekla, često je dovodio ljude u zabludu, pa su mnogi mislili da je Južnoamerikanka, dok je majka Olga, pijanistkinja, morala da radi dva posla kako bi izdržavala porodicu nakon Valerijeve smrti kada je Irina imala samo 14 godina.

Nakon što je pobedila na izboru za Mis Čeljabinska 2014. godine, Irina je postala zaštitno lice brenda "Intimissimi" 2007. godine, a kasnije i Versaće. Ovo je bio početak njene uspešne karijere u svetu mode, gde je predstavljala i reklamirala različite modne brendove, od kupaćih kostima do parfema. Međutim, najnovije provokativne fotografije u kojima se Irina pojavljuje u toplesu izazvale su burne reakcije, ali su takođe privukle ogromnu pažnju njenih 23,5 miliona pratilaca na Instagramu.

Irina je 2009. godine započela vezu sa portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a njih dvoje su se verili 2011. godine. Ipak, veza je okončana u januaru 2015. godine. Nakon toga, Irina je počela da izlazi sa američkim glumcem i pevačem Bredlijem Kuperom, sa kojim ima ćerku Leu De Seine, rođenu 2017. godine. Par se razveo 2019. godine.

 

Irina, i pored svoje velike popularnosti, svakodnevno je žrtva neukusnih napada i lažnih vesti na internetu. Ona ističe da je poštovanje drugih ljudi osnova njenog života, te da je porodica i prijateljstvo stavljaju u centar svojih vrednosti. Takođe, ističe da je materinstvo učinilo njen život mnogo uzbudljivijim i lepšim, te da se ne plaši procesa starenja, jer smatra da svako doba ima svoju lepotu.

Pored uspešne karijere u modelingu, Irina je talentovana i za muziku. Počela je da svira klavir sa samo šest godina, a sa devet je upisala muzičku školu gde je studirala sedam godina, svirajući klavir i pevajući u horu.

Irina Šejk je definitivno više od samo lepe žene koja se pojavljuje u modnim kampanjama. Njen život obuhvata mnogo više od svetala reflektora, a ona se trudi da bude primer dobrog ukusa i poštovanja prema drugima, kako u poslu, tako i u privatnom životu.

Ostavljamo našim čitaocima da prosude da li je Irina atraktivnija od aktuelne Kristijanove devojke Georgine Rodrigez.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading