ĐOKOVIĆ OTKRIO KLJUČNI MOMENAT NA MEČU: Dotakao se meča Nadala i Zvereva!

Autor:

Sport

28.05.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole uspeo da prođe u narednu fazu.

ĐOKOVIĆ OTKRIO KLJUČNI MOMENAT NA MEČU: Dotakao se meča Nadala i Zvereva!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković pobedio je Pjera Erbera rezultatom 3:0 na Rolan Garosu i prošao u narednu fazu. Sledeći okršaj Nole će imati protiv Španca, Roberta Karbaljes Baene. Nakon meča, Nole je izneo svoje utiske.

- Da, bilo je stvarno neverovatno sa navijačima. hvala još jednom na vašem prisustvu. Igrao sam protiv Pjera-Iga koji je Francuz. Posle dvanaest meseci, veliko je zadovoljstvo vratiti se ovde. Ovaj teren je jako poseban za mene i moju karijeru. Mnogo velikih bitaka... Prošle godine sam osvojio ovaj trofej. To je bio najveći izazov za moju karijeru i velika planina na koju se treba popeti - naveo je Novak i dodao:

- Ovaj meč  u večernjem programu je bio poseban za mene, potpuno drugačiji uslovi za igru. Dugačak je dan kada čekaš svoj meč, ali kada dođe momenat da izađeš na ovaj teren, to je nešto posebno. Hvala vam za ovaj ambijent, veliko vam hvala - rekao je Nole.

Osvrnuo se Đoković na igru sjajnog Erbera.

- Naravno, nisam želeo da mu dam šansu da se vrati. Jedino što mogu da kontrolišem je moja koncentracija. Pjer je servirao jako dobro, kvalitetno, pogotovo na drugom servisu. Bio sam u nezgodnoj situaciji, morao sam da nađem pravu poziciju da riternujem . U taj-brejku je bilo jako važno da budem koncentrisan. Da je on dobio bila bi drugačija priča i durgačija atmosfera. Bio sam u sadašnjosti, bio sam prisutan i igrao sam najbolji tenis u tom trenutku - ističe prvi reket sveta.

Novak je juče prisustvovao na susretu između Rafaela Nadala i Aleksandra Zvereva, pa se dotakao tog meča.

 - Imam mnogo poštovanja i prema Zverevu i prema Rafi. Njih dvojica su dva sjajna irgrača. Ono što je rečeno na terenu posle meča je nešto što nećemo zaboraviti. Veliko poštovanje za njega, za ono što je uspeo na ovom terenu. Čestitam mu na njegovoj fantastičnoj karijeri - zakljućio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading