UŽAS! U PUBLICI ZAVLADAO MUK: Užasan pad češke teniserke, MEČ JE PREKINUT (VIDEO)

Autor:

Sport

22.06.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika se moli za njen oporavak.

UŽAS! U PUBLICI ZAVLADAO MUK: Užasan pad češke teniserke, MEČ JE PREKINUT (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Na nedavnom teniskom turniru u Berlinu, češka teniserka Katerina Sinijakova suočila se sa teškom povredom tokom duela sa Amerikankom Džesikom Pegul. Četvrtfinalni meč je bio obeležen dramatičnim trenutkom kada je Sinijakova doživela nezgodan pad tokom jednog smeč udarca, koji ju je ostavio na podu sa bolnim grimasama na licu.

Snimak ovog događaja zaista je jeziv, jer je u prvom trenutku delovalo da Sinijakova neće moći da ustane. Pala je na teren i bilo je očigledno da se suočava sa ozbiljnim bolovima. Publika je sa strepnjom posmatrala ovaj dramatičan trenutak, dok su medicinski tim i sudije odmah pritrčali kako bi pružili pomoć povređenoj teniserki.

 

 

Unatoč teškim povredama, hrabra Čehinja je odlučila da nastavi meč. Međutim, usled jakih bolova, meč je ubrzo nakon toga prekinut jer Sinijakova nije bila u mogućnosti da nastavi sa igrom. Ovaj događaj je pokazao koliku hrabrost i upornost poseduju vrhunski sportisti u trenucima izazova, te je Sinijakova dobila veliku podršku i rešenost da se oporavi od ove nezgode.

Ovaj dramatičan trenutak na teniskom terenu u Berlinu izazvao je različite reakcije među ljubiteljima tenisa širom sveta. Mnogi su iskazali svoje divljenje hrabrosti Katerine Sinijakove, dok su drugi izrazili zabrinutost za njen oporavak. Ovaj incident je još jednom podsetio na fizičku i mentalnu zahtevnost koju tenis kao sport nosi sa sobom, i na hrabrost sportista koji se suočavaju sa izazovima na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading