U POSLEDNJEM TRENUTKU DONOSI ODLUKU O UČEŠĆU NA VIMBLDONU! Legentarni teniser još uvek nije prelomio

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

27.06.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endi Marej nije siguran da će se oporaviti na vreme.

U POSLEDNJEM TRENUTKU DONOSI ODLUKU O UČEŠĆU NA VIMBLDONU! Legentarni teniser još uvek nije prelomio

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Endi Marej

Ostala su još samo četiri dana pre početka Vimbldona, teniska javnost sa velikim nestrpljenjem očekuje tešku odluku legendarnog tenisera, Endija Mareja o učešću na ovom prestižnom turniru. Britanski teniser, koji je do sada osvajao Vimbldon čak dva puta, trenutno se oporavlja od teške operacije leđa i još uvek nije doneo konačnu odluku o svom učešću. Nakon što je podvrgnut operaciji uklanjanja ciste, Marej je najavio da će doneti odluku "što je kasnije moguće", kako bi imao dovoljno vremena da se vrati treninzima i proceni svoje stanje.

 

 


Postoji velika verovatnoća da će ovogodišnji Vimbldon biti poslednji turnir u karijeri Endija Mareja. Iako se ponovo vratio treninzima, Marej ističe da će odluku o učešću doneti u poslednjem trenutku, jer smatra da je to zaslužio nakon svojih dosadašnjih dostignuća. Fokus Endija Mareja trenutno je na Olimpijskim igrama, na kojima je osvojio dve zlatne medalje - u Londonu 2012. i Riju 2016. godine.

Endi Marej je jedan od najuspešnijih tenisera Velike Britanije, a njegova borba sa povredama i odluka o mogućem povlačenju iz profesionalnog tenisa definitivno su privukli pažnju javnosti. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju odluku ovog legendarnog tenisera, koji je obeležio svoju karijeru brojnim uspesima i velikom borbom na terenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading