SADA JE SVE JASNO! PALA JE KONAČNA ODLUKA! Evo da li Novak igra na Vimbldonu

Autor:

Sport

27.06.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta kaže.

SADA JE SVE JASNO! PALA JE KONAČNA ODLUKA! Evo da li Novak igra na Vimbldonu

Foto: www.profimedia.rs

U četvrtak, Novak Đoković je odigrao trening meč protiv Janika Sinera u Londonu. Nakon povrede kolena na Rolan Garosu, njegovo učešće na nadolazećim turnirima je bilo pod znakom pitanja.

Organizatori Vimbldona su objavili nosioce turnira na društvenim mrežama, a Novaka Đokovića su stavili na drugo mesto, što ukazuje na to da će on biti deo trećeg Grend slema u sezoni. Očekuje se da će žreb biti održan u petak, 28. juna od 11 časova, pre kog bi Novak trebalo da saopšti konačnu odluku.

Nedavno je Novak operisao koleno nakon povrede na Rolan Garosu, gde se povukao u četvrtfinalu. Od tada je njegov nastup na Vimbldonu i Olimpijskim igrama bio pod znakom pitanja. Međutim, čini se da su problemi sa kolenom sada prošlost.

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera sveta, suočava se sa izazovima povrede, ali njegova odlučnost i posvećenost tenisu su nešto što ga izdvaja u svetu sporta. Njegovo učešće na Vimbldonu će svakako biti tema koja će privući pažnju brojnih ljubitelja tenisa širom sveta. Ostaje nam da sačekamo konačnu odluku koju će Novak saopštiti uoči žreba turnira. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide da li će se ovaj vrhunski sportista pridružiti ostalim učesnicima na Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading