NOVAK GLEDA U NEBO: PADNI DANAS ČUVENA LONDONSKA KIŠO! Đoković gleda u nebo na dan žreba, evo i zašto

Autor:

Sport

28.06.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije isto da li je sunčano, oblačno ili bude padavina na Vidovdan. Izvlačenje kosutra je od 11 časova.

NOVAK GLEDA U NEBO: PADNI DANAS ČUVENA LONDONSKA KIŠO! Đoković gleda u nebo na dan žreba, evo i zašto

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković saznaće danas od 11 časova imena protivnika na Vimbldonu, a samo dve stvari su sigurne - kao drugi nosilac ne može da igra do finala sa najboljim teniserom sveta Janikom Sinerom i neće ništa biti isto u zavisnosti da li će danas pasti čuvena londonska kiša ili ne. Naime, Nole će, kako sada stoje stvari, biti u žrebu za treći grend slem u sezoni i čekati imena protvnika, a prema narodnom verovanu upravo kiša može odigrati važnu ulogu ako padne na Vidovdan.

Naime, ako na Vidovdan bude vedro, svu odeću treba izneti napolje da se provetri i napuni dobrom energijom. Sa druge strane, ako bude oblačno, treba prekrstiti oblake, pa će i kiša koja padne povoljno delovati na useve. Prevedeno na slučaj Novaka Đokovića, možda je bolje da bude kiše pa da usevi budu bolji, odnosno plodovi njegovog napornog rada, dakle pobede i titule. Međutim, i ako bude vedro opet će biti dobro jer to znači da će Nole dobiti energiju. U svakom slučaju, najbolja kombinacija je da danas padne kiša, da dobije lakše rivale, a onda nek sija sunce koliko hoće.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Radnici prekrivaju teren Vimbldona zbog kiše

Podetimo, Đoković u Londonu brani finale i 1.200 bodova. U finalu 2023. ga je savladao Karlos Alkaraz. Mladi španski teniser imao je sve u svojim rukama ove sezone i dobrim rezultatom prethodne nedelje mogao je da ostavi Đokovića na trećem mestu ATP liste, ali je bolnim porazom od Džeka Drejpera izgubio bodove i omogućio povređenom srpskom sportisti da se vrati na drugu poziciju i sebi olakša žreb. Naravno, puno toga se pita i prvi na svetu, Janik Siner, kojem najviše ide u prilog da Novak i Karlos ne ponove rezultate od prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading