NOLE, TI SI SUPERMEN! ĐOKOVIĆ otkrio: Prvi put mi se ovo desilo - ZVAO SAM IBRAHIMOVIĆA, LINDZI VON...

Autor:

Sport

29.06.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak se uplašio nakon povrede.

NOLE, TI SI SUPERMEN! ĐOKOVIĆ otkrio: Prvi put mi se ovo desilo - ZVAO SAM IBRAHIMOVIĆA, LINDZI VON...

Foto: Starsport/Ilustracija

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nedavno je otkrio kako je uspeo da se brzo oporavi od povrede kolena koju je zadobio na Rolan Garosu. Iako se spekulisalo da će propustiti Vimbldon, Novak je pokazao da je njegova odlučnost jača od povrede i da je spreman za nove izazove.

Nakon operacije meniskusa 5. juna, Đoković je odmah krenuo sa rehabilitacijom. Iako su mnogi sumnjali u njegov brz oporavak, Novak je odlučno radio na sebi i vratio se na teren pre nego što se očekivalo. Na egzibicionom turniru uspeo je da pobedi Danila Medvedeva, dok je istovremeno zahvalio lekarima koji su mu pružali podršku tokom oporavka. Voditeljka koja je počela je razgovor konstatacijom da je Novak Supermen jer je uspeo tako brzo da se vrati.

- Tejlor Fric je uspeo isto pre tri godine, imao je istu situaciju. Imam 4-5 dana više od njega da se spremim. Njega sam prvo pozvao kada sam saznao da je imao sličnu povredu i okolnosti. Bio je ljubazan da podeli svoja iskustva i savete o tome - rekao je Đoković:

- Prvi put sam se suočio sa ovim. Pričao sam sa Stenom Vavrinkom, Lindzi Von, Zlatanom Ibrahimovićem, sa svima sam razgovarao.

Novakov brz oporavak od povrede kolena pokazuje njegovu izuzetnu mentalnu i fizičku snagu, ali i posvećenost rehabilitaciji. Sa uspehom na egzibicionom turniru, on je još jednom potvrdio svoj status kao jedan od najvećih sportista današnjice. Sada se svi sa nestrpljenjem iščekuje njegov nastup na Vimbldonu, gde će ljubitelji tenisa imati priliku da vide njegovu izuzetnu igru na delu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading