NEVEROVATAN SKANDAL NA VIMBLDONU! Ukrajinska teniserka uradila OVO i razbesnela gledaoce - u sportu se to ne radi

Autor:

Sport

04.07.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želi da se pozdravi sa suparnicama samo zato što su Ruskinje.

NEVEROVATAN SKANDAL NA VIMBLDONU! Ukrajinska teniserka uradila OVO i razbesnela gledaoce - u sportu se to ne radi

Foto: printscreen/X

Ukrajinska teniserka Dajana Jastremska, koja je postala poznata po svojoj odluci da se ne pozdravlja sa ruskim i beloruskim teniserkama, izazvala je kontroverze na teniskim turnirima. Ova situacija je izazvala neslaganje među njenim koleginicama, a nedavni incident sa Varvarom Gračevom izazvao je dodatnu pažnju javnosti.

Varvara Gračeva, rođena u Moskvi, donela je odluku da prestane da nastupa za Rusiju zbog neslaganja sa ratom protiv Ukrajine. Umesto toga, ona je dobila francuski pasoš i od 2023. godine takmiči se pod zastavom Francuske. Međutim, uprkos ovoj promeni, Jastremska je odbila da se pozdravi sa Gračevom nakon njihovog meča, tvrdeći da je ona i dalje Ruskinja.

Nakon poraza od Francuskinje, Jastremska je odbila da se pozdravi sa Gračevom na mreži. Ova odluka izazvala je neprijatnost kod Gračeve, koja nije mogla da veruje šta joj se dogodilo. Pitanje je postavljeno da li bi Jastremska isto reagovala da je pobedila Gračevu, a reakcija Francuskinje ukazuje na mogući manjak fer-pleja u ovom slučaju.

 

 


Ova situacija izazvala je pažnju javnosti i postavlja pitanje da li bi WTA trebalo da se pozabavi ovim incidentom. Odluka Jastremske da odbije pozdrav sa protivnicom, navodeći nacionalnost kao razlog, izazvala je kontroverze i postavlja pitanje fer-pleja među teniserkama.

Dajana Jastremska i Varvara Gračeva su postale predmet pažnje javnosti zbog ovog incidenta, a njihov odnos van terena i dalje izaziva interesovanje javnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading