SAD JE STVARNO KRAJ! Endi Marej ZAVRŠIO karijeru! Više ga NEĆEMO gledati na Vimbldonu!

Autor:

Sport

06.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni šampion doneo još ranije odluku.

SAD JE STVARNO KRAJ! Endi Marej ZAVRŠIO karijeru! Više ga NEĆEMO gledati na Vimbldonu!

Foto: www.profimedia.rs

Britanski teniser Endi Marej završio je svoju vimbldonsku karijeru na neobičan način - nakon što je Ema Radukanu objavila da se povlači sa turnira, gde je trebalo da igra sa njim u dublu.

Ovo je bio poslednji Vimbldon u Marejevoj karijeri, a dvostruki šampion trećeg Grend slema oprostio se od najprestižnijeg svetskog turnira na neplaniran način.

Radukanu je saopštila da se povlači zbog ukočenosti u desnom zglobu, što je bio razlog teške odluke da napusti mešoviti dubl u kom je trebalo da igra sa Marejem. Endi je trostruki Grend slem šampion, trijumfovao je na Vimbldonu 2013. i 2016. godine, a takođe je osvojio i US Open 2012. godine.

Nakon što je Ema Radukanu objavila svoje povlačenje, Marej je morao da se suoči sa neplaniranim završetkom svoje vimbldonske karijere. Emotivno se oprostio od ovog prestižnog turnira, izražavajući razočaranje što nije imao priliku da zaigra sa mladom teniserkom. Ovaj neočekivani kraj karijere na Vimbldonu sigurno će ostaviti traga u sećanju svih ljubitelja "belog sporta".

Foto: www.profimedia.rs

Endi Marej

Endi Marej je tokom svoje karijere ostvario izuzetne uspehe, čime je zauvek obeležio tenisku scenu. Sa dva osvojena Vimbldona i jednim US Openom, Marej se istakao kao jedan od najuspešnijih tenisera svoje generacije. Njegova veština i upornost na terenu obeležili su mnoge mečeve, a ovaj neočekivani završetak karijere na Vimbldonu samo dodaje posebnost njegovoj sportskoj priči.

Iako se završetak karijere na Vimbldonu može činiti kao veliki kraj, za Endija Mareja to će biti samo jedan novi početak. Sa bogatom karijerom iza sebe, Britanac će se okrenuti novim izazovima i planovima, noseći sa sobom neprocenjivo iskustvo i sećanje na veličanstvene trenutke provedene na terenima Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading